fredag 20 mars 2009

Nu...


... Sover Elliot! Läkaren, narkosen,vi och framför allt Elliot var överens om att det var det bästa sättet för att kunna få dit en infart. Så Elliot var superduktig och andades in masken och somnade lugnt. Under tiden är jag, viktor och oliver i solna och handlar lite middag och ett riktigt kramigt gosedjur till Elliot. I övrigt har det varit en jobbig dag för Elliot som haft sååå ont i sin mage... Det blir en ond cirkel... Han har ont och är trött så han vill bara sova vilket gör att han får ännu mer ont i magen vilket gör att han blir ännu tröttare... Så nu håller vi tummarna att det vänder till en god cirkel istället!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja tänks att de äntligen lyssnade....Hoppas,hoppas att allt vänder och Elliot blir piggelin igen! GRATTIS till lille O också och naturligtis kram till Viktor och ni andra också!!!
Tummarna vitnar...KRAM igen

Anonym sa...

Stackars Elliot som måste gå igenom så himla mycke......Tur att han är en sån superhjältekämpe!!!Nu måste det få vända och bli riktigt stabilt och bra igen tycker vi. Ni är alla värda tapperhetsmedalj. Önskar sååå att vi kunde göra nåt.....
Massor med tankar och kramar från Morfar o mig