torsdag 2 juli 2009

Badbus på tomtebo

Idag började dagen tidigt med badbus hemma på Tomtebo. Killarna hade hur kul som helst i poolen och mamman fick en lugn stund med sin kaffekopp! Ljuvligt!!!
Sedan kom mormor, och morfar, och åt lunch med oss. Sedan fick jag och Viktor lite "egentid" och mormor tog hand om Oliver *tack tack tack* Snälla C med familj förbarmade sig över oss hela dagen och kvällen =) Barnen har fångat spigg (och ett aborreyngel), badat och lekt vid kyrkstugan och sedan blev vi bjudna på en supergod middag. Det blev verkligen en riktigt härlig dag, trots allt! Lite lugnare är vi också nu, hela familjen, efter att vi fått ovärderlig hjälp med några av våra bryderier idag... Det känns så skönt! En sten har verkligen släppt nu *tack*
Nu sover barnen, och jag har skrat badrummet sen Viktor råkat vrida duschvredet åt fel håll så det sprutade vatten i halva nedervåningen *fniss* Ikväll var det två trötta, och otroligt nöjda barn, som somnade på två röda!!!

På väg till lekterapin


Nu har Elliot laddat för ett besök på lekis en stund!

God morgon


Idag är det en trött skara på tomtebo. Särskilt oliver som varken sovit på natten eller på dagen de senaste dagarna. Idag ska vi försöka få lite ordning på sovrutinerna igen... Om det går i värmen. Elliot och nils har sovit bra och Elliot verkar inte ha så ont så EDAn fungerar då i alla fall? Skönt!