fredag 26 juni 2009

Toppendagar

Det har verkligen varit några fantastiska sommardagar nu!

I onsdags var Elliot och Viktor och sa hej då och glad sommar till fröknarna och barnen på förskolan. Då var de och badade så vi passade också på att doppa tårna lite =) Sen kom bästa mormor och Peter och var barnvakt till pojkarna och skickade iväg mig och Nils på middag! Vi hamnade på TC ´s uteservering i det uuunderbara vädret *tack* Det var helt fantastiskt underbart! Verkligen!

I torsdags hade vi också en supermysig dag. Efter en härlig frukost på altanen tillsammans med mormor åkte Elliot på äventyr och klippning med mormor och jag och Viktor tog en cykelutflykt!

Jag: Nu när Elliot ska åka med mormor tänkte jag att du och jag kunde göra en cykelutflykt!
Viktor: *glatt* Jaha!!!! Ska vi åka till djurparken!!!!????
Jag: *lite stressad* Eh... njaääe... jag tänkte bara att vi skulle göra en liten utflykt....
Viktor: *glatt* Jaha!!!! Ska vi cykla runt huset???

*fniss* Tur att man kan bli glad för det lilla *ler* Det blev en tur till äventyrslekis med Cecilia och en bunt förskolebarn =) med lite plask i vattnet.

När Elliot kommit hem blev det sommarlunch ute tillsammans med mormor och sedan var det Viktors tur att åka iväg med mormor på utflykt =) Såååå kul hade de med mormor =)

Här hemma började vi fixa med cykelparkeringen samtidigt som vi försökte blåsa upp en badpool och hålla reda på barnen *ler* På kvällen var det poolparty här hemma! Viktor och Kalle badade, badade och badade... och sen badade de lite till *ler*

Sedan fick jag en mysig kväll med bästa M

Idag på förmiddagen fick Viktor följa med Kalle och hans mamma Anna på hundpromenad med lilla finaste staffvalpen Troja, medan Elliot lekte med Alva. Sedan packade vi matsäck och drog med Kalle och hans mamma Anna, Alva, Isak och Filip och deras pappa Björn till äventyrslekparken för lite spiggjakt, mellis och bad i vattnet. Härligt! Vi träffade även på förskolekompisen AnnCharlott och Svarte mannen *ler*

På eftermiddagen kom först snälla mormor med gofika och svenska jordgubbar =) Sen kom bästa Pontus och Alva och lekte med oss. Med sig hade de även kusinen Elmer som är ungefär lika gammal som Oliver. Kul! Elmer gillade inte Olivers molnhatt och ägnade eftermiddagen åt att försöka slita av Oliver den *fniss* Tess ägnade eftermiddagen åt att vakta på våra nya grodyngel. Oliver ägnade eftermiddagen åt att försöka dyka ner i poolen. Övriga barn lekte och lekte och lekte =) Senare kom även Pontus och Alvas pappa Nicke och vi åt lite pizza och sedan jordgubbar och glass ute i solen och satt ute tills 21.30. Härligt!

Elliot har haft ganska bökigt i magen hela dagen (eller, i ärlighetens namn hela veckan) men har kämpat på och ändå haft en riktigt bra dag trots allt. Men magen är stor, riktigt stor, och han har ont.... När vi berättade för honom att han skulle få tillbaka sin påse nästa vecka blev han så glad att han började gråta... Lillvännen!

Nu är det dax att sova! För imorgon klockan 05.30 ringer väckarklockan (läs: vaknar Oliver eftersom hans rum då är en bastu) ! Då är det bara att kliva upp och se glad ut (läs: jag kliver upp och Oliver ser glad ut =) )

Godnatt!

Nu är det bestämt

På måndag åker Elliot ner till Stockholm för att få sin stomi tillbaka. Detta funkar verkligen inte! -2kg sen i måndags igen... och samma onda som förut! Nu är det verkligen NOG!!!!

Nu är vi på utflykt tillsammans med halva tomtebo :)