fredag 10 oktober 2008

Tre små prinsar

Finaste pojkarna

En doft av sommar




Jag kan nästan känna doften av hav när jag tittar på dessa bilder

Vårat vardagsrum

Tänkte att jag skulle visa lite mer från vårat hem







När vi flyttade in i vårt hus var vardagrummet ett av de ställen som fick en liten ansiktslyftning. Jag har fastnat jättemycket för grått och grönt just nu... det kanske syns!!! Ska visa några före-bilder sedan...



Inser att detta vardagsrum till 99% består av möbler och detaljer från Ikea och Åhléns. Det saknas fortfarande en del, men det får komma dit vartefter! Men nu trivs vi i alla fall med vårat vardagsrum.



Försvunnen pojke hittad!

Idag hände nåt hemskt. Vi var på Ica Maxi och skulle köpa en lampa till pappas cykel. Mitt i allt så hade hela min familj sprungit och gömt sig och jag tittade åt alla håll och hittade dem ingenstans. Sen kom mamma och hittade mig. Det var tur. Jag hittade däremot ett par skor som jag ville köpa till min kompis AnnCharlott. Det var ett par rosa snowjoggings. Mamma och pappa tyckte det var för dyrt att ge henne skor för 249:- i måndagspresent???? Men kanske kan hon få dem på tisdag! Jag ska fråga!


Feberyra

Är det någon som har missat att jag älskar min lillebror? Som tur är fick jag 40 graders feber i veckan, som höll i sig i flera dagar, så mamma kunde inte lämna mig på förskolan... Så då fick jag vara med min lillebror hela tiden. Det tyckte nog han var toppen.. och jag med... utom när jag kräktes av min höga feber... det var inge kul... inte för Elliot heller för jag kräktes över honom. Tur att jag inte sölade ner mina egna kläder i alla fall, det var bara Elliot som behövde byta. Sen kräktes Oliver också. Då ville Elliot åka hemifrån. Konstigt.

Höstmys

Jag älskar hösten, det är nog min favoritårstid. Tycker det är underbart att ta promenader i den kalla höstluften och titta på alla vackra färger. Något annat jag älskar med hösten är de mörka kvällarna och att man kan mysa i soffan med en tekopp och tända massor med ljus. Har just insett att jag har dille på att köpa ljuslyktor... i vårt vardasrum fins det nu 18 (!!!!) stycken (blir det någonsin för många????). Här är de senaste tillskotten!
Dessa hittade jag på Expo


dessa kommer från Village

... och dessa från Boom

Dags för ett riktigt snack!

Idag har jag varit ensam hemma med mamma hela dagen. Det var först då jag insåg att jag aldrig haft nåt riktigt samtal med mina byxor förut... Så jag gjorde slag saken när jag ändå låg på skötbordet och tog ett riktigt långt snack med dem. Det var trevligt. Hoppas vi ses snart igen =) / O