onsdag 22 april 2009

En riktigt riktigt härlig dag

Idag har vi haft en riktigt bra dag!

Morfar hämtade Viktor på förskolan och så fikade vi mellis ute på altanen.



Killarna fick varsin namnsdagspresent (Elliot och Oliver hade ju namnsdag förra veckan, och Viktor har ju också haft namnsdag... även om det inte var precis nu ;) ) ...

... och sen gick de in och lekte och byggde ihop lite lego...


Sedan kom också Pia och Tuva förbi en stund! Det var sååå mysigt!!! Alldeles för länge sen vi sågs! Hon testade om vår gåstol fungerade på altanen. Det gjorde den. Typiskt att tossorna åkte av bara... nästa gång får det bli gympadojjor =)



På kvällen kom också farmor och farfar förbi. Det var jättekul! Då fick killarna visa upp sina nya cyklar!
Imorgon ska Elliot få vara på förskolan ett par timmar om han är lika pigg som idag! Han längtar verkligen efter sina kompisar nu =)

Testköra nya cykeln

Klart man måste testköra nya cykeln när man äntligen är hemma!!!!



Det är verkligen en glad och pigg kille vi har här hemma idag! Superkul!
Cykeln funkade också!!! Liiite för hög fortfarande, men vem bryr sig om det???
Hakuna Matata!

En ljuvlig vårdag

Idag är det en helt fantastisk dag! Solen lyser och det är faktiskt varmt i luften. Snötäcket minskar (hör och häpna) och man vill verkligen aldrig gå in!!!



Men det bästa av allt är ändå att igår kväll kom min lilla E (och N så klart) hem igen!!!! Underbart! Han är inte helt hundra, men han är i alla fall hemma nu!



Har varit ute på förmiddagen medan sonen tog fram och testkörde nya cykeln. Då passade jag på att ta ut min hemgjorda betongkruka och flytta om lite på bron



I brist på annat fyllde jag den med mina påskliljor, men planen är att de under dagen ska bytas ut mot penséer



Lite extra roligt känns det att ta fram något när man gjort det själv. Faktiskt. Blir mycket betong just nu känner jag... men det är ju så KUL!
Nä, nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag ut i solen igen!!!
Ha en fin dag! Kram H

Solig onsdag

Här hemma har dagen börjat bra!

Vi har varit och lämnat Viktor på förskolan och sedan gått hem igen. Elliot leker som bäst med alla nya grejer han fick på sin födelsedag, som han knappt hann se, och sen tänkte vi gå ut och testa cykeln =)

Magen är fortfarande stor, vilket den varit sedan innan de åkte ner, men han är pigg och på ett alldeles strålande humör. Botoxen verkar ha gjort sitt idag också, för det kommer då ut massor...

Oliver har sovvägrat sen igår, så idag är vi lagom pigga... men förr eller senare sover han väl ;)

Ha en fin dag!