fredag 17 april 2009

Lite nytt till vardagsrummet

Eftersom jag bytt färg i vardagsrummet tyckte jag att det var roligt att lägga till och byta ut lite småsaker... för att knyta ihop rummet

Målade en liten trälåda att ha ljus i (så man alltid har det nära till hands.. går ju åt en del) och gjorde den lilarosa innuti... texten fick bli dubbel (både målad och calligrafi)



... och en tidningslåda med lilarosa text




Passade även på att gjuta 2 marshallhållare... som jag tänkte ha på uppfarten...


Ikväll ser jag fram emot att bli bjuden på middag hemma hos mig! Känns hur lyxigt som helst!!! Och trevligt med lite sällskap en stund (även om barnen så klart är alldeles utmärkt sällskap ;) )
Ha en trevlig fradagskväll! Kram H

Stuiebesök på operation

Idag har den pedagogiska personalen på ALBH ordnat så Elliot fått göra ett studiebesök på operation... för att se hur det ser ut och vad de gör medan man sover! Såååå himla bra! I vanliga fall kommer bara Elliot in i ett rum fyllt med grönklädda människor, får se massa otäcka apparater och förväntas sedan vara lugn och andas i en stor mask för att somna. Idag fick han i lugn och ro titta hur det såg ut och vad de gjorde där inne! Underbart! Konstateras kunde iallafall att operation inte är otäckt när man inte själv måste opereras =) Alltid nåt!

I övrigt verkar det ha varit en ganska lugn dag i Stockholm. Elliot är pigg, men lite trött. Eftersom han knappt ätit alls på 10 dagar ska han få TPN under helgen ( näringsdropp istället för sockerdropp). Det känns toppen! CRP hade sjunkit igen och är nu nere på 128!

Här hemma fick en överlycklig Viktor följa med Peter hem idag när han slutade jobbet vid lunch och sen kommer de tillbaka och så äter vi middag tillsammans allihopa när mormorn slutat jobba =) Mysigt!

Elliots bolibompa namnsdag

Idag är det äntligen Elliots bolibompa namnsdag.

Barn som inte har någon vanlig namnsdag får skicka in brev till Bolibompa och få en bolibompanamnsdag. Det har Elliot gjort och idag är det allså hans tur!!!

Har pratat med en lycklig liten pojke på morgonen =) Han hade sovit gott och var laddad för lekterapin. Morgonens prover kunde de ta ur porten *skööönt* så nu väntar vi på provsvaren! Som sagt en piggare pojke men vill fortfarande inte äta nåt dock...

Oliver har knappt sovit nåt i natt, så det är en lagom pigg mamma idag ;) Men inget inte några liter kaffe kan råda bot på *ler*. Viktor låter faktiskt idag mindre hostig men har däremot blivit dunderförkyld nu.

Idag är det sol... underbart!!!!