tisdag 25 november 2008

Compact living ;)



Tillbaka på avdelningen!


Elliot har vaknat på ett alldeles strålande humör... Gissar att mycket smärtlindring fortfarande sitter i! Vi har läst sagor och pratat massor men nu blev han trött och somnade! Han har då inte ALLS ont nu, men har dock klagat lite på att han är kall om näsan :)

Nu har vi pratat med dr Tomas...


... Och Elliot har sin stomi kvar! Tyvärr gick nåt snett när de skulle sätta in en kateter så de råkade sticka hål i hans tarm :( Så nu har de sytt ihop hålet igen bara... Det enda positiva var väl att tarmen ser fin och ok ut, så det ska inte vara nåt problem att lägga ner stomin sen... Men nu måste tarmen läka i 6-8 veckor innan de kan röntga och se om den läkt som den ska... Nu har Elliot precis kommit till uppvaket så det lär ta några timmar innan han vaknar... Trist att han opererats i onödan, Men nu är det som det är...Och vi får Hoppas att han piggar på sig fort och inte får allt för mycket problem av att de varit inne i magen och grejat! De hade som tur är aldrig lossat stomin utan bara öppnat i ärret på magen! Så... Så är läget! Nu är Viktor och oliver och leker på lekterapin och har hur kul som helst i alla fall :)

Nu är Elliot klar :)


Nu ska vi gå till uppvaket!

Nu åker vi!


Nu är det dax att åka till operation. Doktorn trodde det skulle ta 4-5 timmar. Jag får åka säng! Det tycker jag är toppen :)

Nu är jag en doktor :)


Nu har jag fått på mig mina operationskläder och nu blev jag en doktor :) Om en timme ska vi åka ner på operation så nu sitter vi och ritar. Jag tycker det ska bli superspännande och längtar mest tills jag får äta mat igen... Och gå på lekterapin :)