måndag 7 september 2009

Så många idéer...

... så mycket inspiration.... och alldeles för lite tid!

Nu har hösten dragit igång och jag har tagit itu med studierna efter mammaledigheten. Läser lite dubbelt nu för att bli klar så fort som möjligt och försöker jobba extra det jag hinner, samtidigt vill jag försöka spendera all tid jag bara hinner med min familj. Därför är det bara att inse fakta... jag kommer inte att hinna blogga mer just nu =( Hur mycket jag än vill och hur tråkigt det än känns att lämna bloggen! Men med tre små barn, hus, jobb och studier på 150% är det dags att prioritera och dygnet har tyvärr på tok för få timmar just nu!

Kommer självklart fortsätta kika in hos er så ofta jag hinner. Hoppas ni alla får en fantastisk höst och att vi snart ses igen! På något sätt =)

Tack snälla ni för alla underbara kommentarer och mail ni skickat under dessa månader! Det värmer verkligen!!!! Och tänk... över 20 000 besökare! Det känns helt magiskt! Det trodde jag aldrig! Men nu är det alltså dags att sluta för denna gång, men jag dyker säkert upp igen, längre fram!

Kramar i massor

Tur att det finns nån som vill leka!



Tur att man har nån att leka med! Det här är ju hur kul som helst ju!!!

Jösses... nu känns det verkligen att hösten är på gång på riktigt! Fullt upp, med andra ord!

I fredags fick jag förmånen att jobba, för första gången på över ett år! Så himla kul!!!! Jag riktigt njöt =) Oj vad jag längtar tills jag är färdig nu!

I lördags fick Elliot sova över hos mormor och Peter, Viktor och Oliver fick sova hos farmor och farfar och vi fick gå på den årliga kräftskivan utan barn! Det var ju hur trevligt som helst!!!! Mest nöjd är jag dock över den lyckade ägglandaren =)

Söndagen bjöd på sovmorgon och vid 13tiden fick vi äntligen tillbaka barnen *ler* Och de hade haft det så bra och var så glada!!!! Så himla kul!!!!Kursiv Tack snälla ni!!!!

På kvällen blev det grillning på Kungsängsvägen med Johan och Niklas, mormorn och Peter och sedan blev det pluggning för hela slanten för mig!

En riktigt trevlig helg med andra ord =)

Idag har jag haft en "härlig" dag på universitetet , med föreläsningar och seminarier från 8.30-16.30 *phu* Killarna hade haft en toppendag på förskolan/skolan och sedan lekt och lekt. Ikväll tog vi en cykeltur och lekte med några skolkompisar till E medan Nils bakade =) Nu sover alla mina killar och även den lilla tjejjen som haft en tuff lekdag med lille O *hihi*.

Jag ska också sova... när jag bloggat klart! Nu alltså! Sov gott!