onsdag 25 mars 2009

En toppendag... VERKLIGEN en toppendag!

Idag har det hänt grejjer!

Morgonen blev, minst sagt, hektisk... Hastigt beslutade vi oss för att ta tjuren vid hornen och åka hem, trots att Elliots mage fortfarande var väldigt stor och gasig. Vi packade i turbofart, sen kom en taxi vi inte rymdes i så vi fick vänta ytterligare 15 minuter på nästa taxi som sedan fick köra 140km/h för att vi skulle hinna med planet... vilket vi också gjorde med minsta möjliga marginal!

Hemma möttes vi av morfar och sedan kom också mormor förbi, och vi kände oss såååå välkomna hem med en fylld kyl, presenter, blommor på bordet och skottad altan =)

Elliot mådde "sådär" och kräktes direkt efter lunchen, men efter vilan var både han Viktor laddade för en prommis till Trollsländan. Efter en kort och lyckad visit gick vi hem och sen hände det... Elliot gick på toa och ut kom de... alla gaserna!!! Hur stort som helst är verkligen detta!!! Sedan har vi haft en riktig pruttunge som pruttat vitt och brett hela kvällen. En lycklig E och lättade föräldrar =) Ikväll har han mått som en prins, magen är huuuur fin som helst och vi är såååå glada =)

Inte alltid en prutt skänker lika mycket glädje *fniss*

Hemma :) :) :)



Nä hörni...


Nu åker vi hem! Nu tog vi ett hastigt beslut att testa åka hem. Det känns som att vi lika gärna fortsätter testa hemma nu. Snabba ryck blev det känns så nu håller vi tummarna att det blir bra!