fredag 14 november 2008

Ensamma hemma!


Jag tycker det är konstigt att mina bröder, och våran pappa, har försvunnit!!! Igår när jag vaknade var de borta och sen har jag inte sett ett spår av dem. Det är lite läskigt. Det kanske är någon som har trollat bort dem? Hoppas inte mamma också förvinner. Bäst att jag ser till att hon bär mig hela tiden nu, så jag inte tappar bort henne också...

Idag har min kompis Tuva varit på besök. Först hade vi repetitioner med Skrik-kören en stund och sen fikade vi lite som våra mammor bjöd på och sen sov vi! Det var kul! Jag är glad att Tuva bor så nära så att vi kan ses ofta!!!

Sen la mamma mig på mage i gymmet. Det var inge kul! Då höll jag på kvävas. Undrar vad hon ska hitta på för dumheter nästa gång min mamma...?
Ikväll ska jag till min kompis Lucas. Han har också tappat bort sin storebror. Vi får nog slå våra kloka huvuden ihop och se om vi kan lösa "storebrorsmysteriet" tillsammans. Lucas kanske vet nåt för han kan så mycket.... och så är han så modig! Jag har set en bild på honom idag när han ligger på mage med en tyngd (läs luva) på huvudet. Det är modigt!!!

Poliser är det bästa jag vet....

... Näst rabarberkräm!!!

Kan det bli bättre än att få hotellrum 112 när man är så semester????Det var lyckliga pojkar som ringde hem från Åre och berättade att de hade polisens nummer på hotellrummet!