fredag 6 mars 2009

ÄNTLIGEN!!!!!!!!

Idag har vi haft väääärldens bästa dag!

Först hade vi verkligen en toppendag på förskolan (sista förskoledagen på lääänge)! Jag lekte med Joel hela dagen och Viktor lekte med Jesper! Sen när mamma hämtade oss åkte vi raka vägen till morfar! Där fick vi prinstårta och sen blev det en massa massa sjörövarlek och annat skoj!

När vi kom hem kom farmor och farfar och åt middag med oss! Åååå va kul det var =) Det var alldeles för länge sen sist!!!! Vi fick också världens bästa presenter att ta med oss till Stockholm nästa vecka!!! Nu kan vi roa oss både på flygplanet och på sjukhuset med att läsa, pyssla, lyssna på sagor och spela spel!!!! Toppen!!!! =)

Men det bästa med dagen är ändå att nu...äntligen... med lite hjälp och pepp av farmor.. så har jag äntligen tappat min första tand!!!!!


Gissa hur glad jag blev!!!! Och gissa hur mycket jag längtar till imorgon för att se om jag fått nån peng av tandfen*hoppashoppas*

Så här går det till...

Tillslut så!!!

Äntligen kan jag visa tegelpanneljushållarna! De är fortfarande inte uppsatta och väntar på ljus... men så här blev de i alla fall...



Tanken är att det ska vara klotljus alternativt ett fat på med blockljus i/på ringarna... har inte bestämt vad jag tycker men det lutar åt blockljus =)



Här hemma är det fullt upp just nu! I helgen har vi gäster både på dagarna och kvällarna samtidigt som vi håller på packa och förbereda inför att vi ska åka med äldsta sonen till Astrid Lindgrens barnsjukhus på måndag då han ska göra en jättestor operation (jag vet... känns sådär efter senaste dagarnas tidningsrubriker!!! ) och att åka iväg 70 mil med en hel familj på 5 personer på obestämd tid kräver... lite planering och förberedelser och stoooora väskor ;)

Var bara tvungen att testa att provbädda med denya lakanen innan de åkte i tvätten
(ni får ha överseende med vecken )



Sååå fina =)

Nä, nu ska jag fortsätta förbereda middagen, tvätta, städa och pack...sen ska jag hämta de äldsta killarna på förskolan strax också =)

Ha en fortsatt bra dag!
Kramar Helena