fredag 8 maj 2009

Fortfarande molnfritt på Tomtebo

Idag har vi verkligen haft en toppendag! Efter killarna varit på förskolan i 2 timmar och Elliot fått sjunga av sig med alla blivande förskoleklassare (och som grädde på moset fått sitta bredvid bästa Alva) åkte vi till Leos Lekland. Det var toppen! Vi kände hälften av alla som var där (ungefär) så killarna hade hur roligt som helst. Som pricken över i kom morfar och fikade mellis med oss också =) Mamman fick fullt upp med att försöka få morfarn (som är förkyld) att ta det lugnt *fniss*

Nu är det fredagsmys som hägrar. Elliot laddar för morgondagens kalas och Viktor ska få ta hem en kompis. Det blir toppen!

Elliots mage har hållit sig sååå fin hela dagen! Ljuvligt!

Ha en hääärlig fredagskväll!!! Det har vi =)

Inte ett moln så långt ögat kan nå!

Idag vaknade Elliot på ett alldeles strålande humör. Magen var liten och platt som (nästan) aldrig förr och idag ska de ha Tomtebosjung med alla 6åringar som ska börja förskoleklass till hösten! Underbart! Viktor vaknade också på ett strålande humör. Han har fått en ny cykelhjälm som är supersnabb, så vem skulle inte vara glad då???

Oliver vaknade 05.30. Också på ett strålande humör... dock inte så populär *fniss*

Igår var en toppenbra dag! Så bra, och fullspäckad, så jag inte ens hann slå igång datorn och uppdatera bloggen =) Först var vi på shoppingäventyr hela förmiddagen. Det inhandlades lite smått och gott till alla i familjen. Sen valde Elliot att ha sin födelsedagsmiddag igår, vilket innebar en lunch på Mias =) Efter middagen drog vi iväg till Holmsund och uppvaktade Fredrik som fyllt år och alla fem pojkarna fick leka en stund medan vi fikade helt ljuvligt god kexchokladpaj!!!! Supertrevligt, som alltid =)

När killarna (nästan) somnat åkte jag iväg på filmkväll med Inger och Johanna. Mysigt!

Var det förresten någon som trodde att badankor bara var kul i badet???? Eller bara för bäbisar?


Förresten behövs ingen napp längre nu när det finns badankor i huset *fniss*


Ha en härlig dag!