måndag 13 oktober 2008

Tidningshylla

Tycker det är svårt att veta var man ska sätta sin inredningstidningar, så jag blev så glad när jag hittade denna hylla. Skulle gärna haft några fler dock... ;)

Födelsedagstårtan

När pojkarna fyllde år senast (de fyller med 5 dagars mellanrum och får än så länge får de kalasa tillsammans...) fick de önska hur de ville att tårtan skulle se ut. E ville ha en jordgubbstårta och V en draktårta... så det fick bli en kompromiss ;)


Första soliga leendet

Nu har jag visat mamma och pappa mitt första riktigt soliga leende!!! Igår kunde jag inte hålla mig längre! De ser ju så roliga ut, men jag har inte vågat skratta åt dem förrän nu =) Men de blev bara glada när jag skrattade åt dem, så nu tänker jag göra det hela tiden =)

Höstutfykt

Idag var det så fint väder, så vi passade på att göra en utflykt med morfar och Karin ner till älven. Men innan vi kom fram var det inte sol längre, men det gjorde inget. Vi hade ändå en utflykt. Tur att jag är med i miljörådet, för när Viktor slet i en gren på ett träd kunde jag ropa "HÅLLBAR UTVECKLING"!!!! Då slutade han! Det var bra... annars kanske Per hade blivit arg ;)


Här är några bilder från utflykten