onsdag 3 oktober 2012

Rikedomar

Tänker nästan varje dag på hur rika vi är som har fyra fantastiska barn som vi får spendera dagarna med. Och varandra. Tänker också på hur rika vi är med fantastiska familjer och släktingar som berikar oss varje dag. För att inte tala om hur mycket jag uppskattar mina/våra fantastiska vänner som finns i vårt och torrt, funnits med sen länge eller de där våra vägar korsats av en slump och som lett till livslång vänskap <3

Tänker även på rikedomen i att bo som vi bor, med fantastiska grannar och många vänner till alla barnen. Och det helt fantastiska i att det titt som tätt knackar på dörren och någon kommer med ett nybakt bröd, en fin tröja någon av barnen får ärva, nyskördade tomater eller vill låna hem ett barn för bullbak eller pyssel!

Så oj va rika vi är, inte på bankkontot men på livskontot <3



Mejas rum

Oj va dagarna sprang iväg nu då! Vi har använt alla lediga stunder till att fixa iordning i Mejas rum! Så roligt att börja få plocka fram alla fina saker hon fått, och som vi köpt, från "lagret" :)



Igårkväll skruvades stringhyllan upp och sen ska vi såklart upp med alla tavlor, men det blir lite i taget ;)

Meja fick sin andra vaccinationsspruta igår och den var precis lika fruktansvärd som den första :( Tänk så otroligt olika barn kan reagera!!! Killarna har knappt reagerat. Hon gall (och jag menar verkligen GALL) skrek utan hejd !!! Till och med BVC sköterskorna häpnade! Sen fick hon verkligen två stora bölder på det ena benet igårkväll som gör sååå ont :( och igårkväll och inatt har hon haft 40 graders feber :( Lilla lilla hjärtat!


Saknar vår solstrålebäbis! <3