lördag 6 juni 2009

Fullt upp för Oliver!

Idag har vi verkligen haft en toppendag här i Umeå! Först myste vi med en film i soffan när Oliver sov, sen åkte vi till Tropikhuset och sen en fika på Strömpilen.

Efter det åkte vi till Karin och morfar och lekte, åt massa god mat (även Oliver satte i sig oanade mängder fisk och potatis!!!) . Oliver satt nog inte stilla så många sekunder när vi var där. Bäst var det att ugnsluckan gick att slita upp om man var tillräckligt ihärdig...

... och diskmaskinen är ju alltid kul... och så fanns det en massa skålar i ett skåp... och pianopallen verkar som ett kul gömställe.... och undrar om micken går att äta upp... och vilken jättestor boll!!!!

Fullt upp har han verkligen för det mesta vår lilla O =)

I Stockholm hade de haft trevligt besök av tremeningen Saga och hennes mamma Sofia! Jättekul verkligen! Elliot fick paket och gav även Saga en blixtenbil som han hade med sig, som hon hade lekt med när hon var där (synd bara att det var Viktors bil han gav bort *fniss*)

Nu sover alla våra prinsar. Oliver har nog lite ont i ett öra (gissar på att det är därför de senaste nätterna varit så struliga...? ) Elliot har det väldigt bökigt i tarmarna som ska försöka komma igång, men annars verkar han inte ha ont i såret eller så. Viktor vill ha "mamma och Viktor- dag" imorgon också! Alla dagar =)

Om allt går som det ska så kommer hon förresten imorgon, vår nya lilla familjemedlem, katten Tess. Gissa om Elliot är glad!!!! Att han ska få ha en liten katt som ska bo hos oss, som är här när han kommer hem från sjukhuset =) Det känns så underbart att få ge honom detta! Vi andra i familjen ser också fram emot det, så klart =)

Nu håller vi tummarna att alla får sova gott i natt... och självklart hoppas vi extra mycket på blåsväder i Solna ;)

Mysig dag


Idag har vi haft en supermysig dag :) Först åkte vi till 'trafikljuset' i Holmsund och tittade på massa spännande djur. Vi fick också titta på tigerpytonbäbisar och Viktor fick hålla i en rosenboa :) Sen åkte vi och fikade :) Hur mysigt som helst har vi haft! TACK bästa mormor för hjälpen :) Nu ska vi på middag på 'banken' :)

Nationaldagen

Idag är det Svenska Flaggans dag... Fast Viktor tycker det är Bamses mössa och Barry Bensons dag =)

Idag verkar dagen börjat bra i Stockholm. Elliot är ganska pigg, har ätit frukost och har ingen feber. Han leker med en borg och den fina fina husbilen =) Han sa att den var en likadan som morfars, en sån med keps =)!!! Dock kör magen ganska mycket och EDAn har börjat strula... så vi får se om han kan ha den kvar... Det är lite både och... får han ta bort EDAn är det ju lättare att kunna va uppe och röra sig bättre, men då får han bara alvedon som smärtlindrig... och det känns kanske sådär... Vi får se hur det blir!

Nu ska underbart snälla mormor komma och vara med Oliver en stund, så ska mamman och Viktor få lite egentid. Det behövs!!! Sen blir det middag på Backenvägen! Tur att vi har så många snälla som tar hand om oss =)

Ha en toppendag!