tisdag 4 november 2008

Det är bäst att va vaken på kvällen...

...Det är enda gången man kan prata ostört med sitt fina lapptäcke!!!

Varje liten del av dig är underbar

Här kommer bilder på vår minsta lilla prins. Passade på att fota honom igår kväll när han sov och tanken var att skapa en LO med texten Älskar varje liten del av dig. Men nu när det stundar julpysseltider så vet jag inte när jag ska få tid att göra detta, så tills vidare får ni hålla till godo med bilderna




Älskar varje liten del av dig lille vän

Mer bokstäver...

Idag när jag lämnat de största barnen på förskolan satte jag mig med en kaffekopp och en Drömhem och Trädgård. Älskar när jag får sitta i lugn och ro och inspireras av andras hem. Tyvärr finns det lite för lite tid till sånt med tre små barn hemma. Men idag lyckades jag!



Hittade änu mer boktavsinspiration i denna tidning!

Vårt aktuella projekt, förutom arbetsrummet/pysselrummet ( som nu fått väggarna beklädda med gipsskivor) är att fixa i ordning en gammal vit skänk vi hittat i min pappas bod. Den har massa små lådor och fack och kommer bli perfekt som arbetsyta och pysselförvaring. Nu ska den bara spacklas, slipas och målas vit! Tror den kommer bli jättefin!

När jag var och handlade "råkade" Allers Julinspiration slinka ner i kundvagnen... så ikväll ska jag låta mig inspireras att börja julpyssla.! Har faktiskt börjat lite redan... men det tar lite tid med tre små buskillar hemma (tur att jag började redan i slutet av oktober *ler*)

Ha en skön kväll!

Lika som bär

Idag har min kompis Pontus varit hemma hos mig och lekt!!!! Det var jättekul! Det roligaste av allt var att vi hade prick likadana kläder på oss!!! Även hade vi likadana sockar! Det var tur, för det är roligast att leka då. När ingen ser på tänker vi byta huvuden med varann. Gissa om alla kommer bli förvånade då???




Gissa också om mamma och pappa blev förvånade när Oliver somnade halv sju igår kväll och sedan sov till klockan sju i morse???!!! Han var nog trött efter allt skrik igår!!! Idag är han glad igen!