måndag 6 april 2009

Nu är det bra igen!

Idag har det varit en bra dag igen. Maten har kommit in och sedan ut rätt väg, magen är jättefin och Elliot är pigg och glad. Liiite sur för att han inte fick vara på förskolan dock, men som tur var kom morfar som en räddande ängel =) Så nu laddar vi för en stund på förskolan imorgon igen!

Olli har haft en riktig lekdag idag. Riktigt nära att börja krypa tror vi att han är... han tar sig från sittande upp på alla fyra och står sedan och gungar fram och tillbaka och tar sats.... Tyvärr har han missförstått saken lite för efter moget övervägande tar han sats och dyker sedan rakt ner i mattan.. men... lika glad är han för det =)

Stå kan han också!!! Kolla killen!!! Tar bort bilden senare ikväll, ville bara att ni skulle få se hur DUKTIG han är!!!


Bild borttagen

Sen är det ju det här med leksaker! Kolla in min doppresent!!! Varför i hellskotta får man leksaker som inte går att få tag i...???? Måste vara nåt fel på den här!!!!


Något roligt som har hänt idag är även att snälla och rara farbror Skatteverket gav oss pengar tillbaka på skatten i år (!!!!!) Så nu behöver vi inte auktioner ut några organ på Tradera för att betala den underbara räkningen på 26 000:- som farbror CSN skickade förra veckan *tjohoooo*

Lite påskpynt!

Idag har det varit en bra dag! Vår lilla E har mått mycket bättre *glad* . Dessutom hade jag en mysig stund med min vän J som jag inte träffat på sååå länge *äntligen*. När jag kom hem hade jag dessutom fått ett trevligt brev från Skatteverket!!!! *skuttar* Så, en riktigt riktigt bra dag alltså =)


Dessutom kom en sms avisering på några fiiina saker jag beställt på nätet, så imorgon har jag lite kul att visa hoppas jag!


Det här med påskpynt är ju inte riktigt min grej, så det blir lite sparsmakat. Älskar mina betongägg, och påskris är ju ett måste... men annars blir det endast...





... Några söta påsktuppar som jag fick i present förra påsken...



... och på bordet står mina äggljusstakar och ett rede (från panduro) med några påskägg.

Här kommer också några bilder på min söta trådkorg från Boom som nu är fylld med påskägg!








Ikväll ska jag försöka slutföra mina pysselprojekt här hemma, i nästa inlägg får ni se vad det blev =)
Ni missar väl inte att vara med och tävla om en söt skål från Greengate!!!
Kram H

Idag är det bättre

I morse vaknade Elliot och började med att sätta på sig kalsongerna på huvudet... så... idag är det mycket bättre *ler*

Natten bjöd på kraftiga blåsväder så idag är magen mjuk och fin igen =).

Nu laddar vi för en stund på förskolan imorgon =)