onsdag 28 november 2012

Onsdag

Idag har varit en allt annat än effektiv dag! Meja gav mamman sovmorgon till 10, sen lekte vi på golvet till 12 när lille O kom hem (blev hämtad av bästa pappan som även kom med lunch) och Meja skulle somna igen! Då bäddade vi ner oss i soffan, maratonsåg en gammal julkalender, åt mellis/lunch och myste i flera timmar!

Ett sting av dåligt samvete hos mamman över den dåliga aktivitetsnivån men Olli var mer än nöjd med vår mysdag... Så då borde jag nog också vara det ;)

Denna fina kom Elliot hem med idag. Han har gjort den på slöjden! Tycker den är grym! Den älskar godis (det har den i en påse i väskan) men den får inte hål! Godiset gör så att tänderna växer!!!!


Tror på riktigt vi har en författartalang i familjen ;) Han skriver de mest fantastiska historier, vår älskade storkille

Apropå stor- vad är detta???? Skitunge!!! Sitt ner och håll dig på mattan!!!! ;)


Lillflinga Mejabus Holmgren är det fullständiga namnet!




Dålig mamma

Idag kvalificerar jag lätt in till titeln "dålig mamma". Lite feber, mycket ont i kroppen betyder mellisfika i soffan och filmmaraton med lilleman medan lillasyster sover, pepparkakor och bullar till mellis och inte en aktivitet i sikte. Mjukbrallor har jag också!

Nåja... Planerar inte att behålla titeln för alltid och lilleman bara fnissar för att allt är så konstigt ;)

Sötnosen min <3