måndag 17 augusti 2009

Extreme scrubbing

Jag älskar verkligen hösten! Det märkliga är att jag blir lika förvånad varje gång... för många verkar ju tycka att det är jobbigt när sommaren går mot höst. Men jag bara älskar den fräscha höstluften, alla fina färger, att man kan tända ljus och lampor och det blir så mysigt. När man är inne mer kommer också alla idéer smygande och det verkligen kliar i fingrarna för nu vill jag göra allt på en gång!!! Nu är det dock lillprinsens rum som är prio ett och det känns superkul! Imorgon ska symaskinen fram för nu ska det sys både kuddar och gardiner! Imorgon ska jag även försöka ta mig iväg och titta på kakel... och i helgen blir det målning!

Tänkte visa ett litet projekt som jag haft! Köpte en fin skål i en billig upplaga (läs: kopia för 49:-) i svart... men insåg ganska snabbt att jag inte alls ville ha den svart! Så efter några svängar i diskmaskinen och några rejäla omgångar med svinto ser det liiiite annorlunda ut!!!


Före


Efter



Tycker den blev så fiiiin!!! =)
Imorgon ska jag visa min nya passion- plåtburkar och vad man kan använda dem till om man har några över =)
Kramar

En sån där dag...

... som egentligen inte är nåt annat än alldeles alldeles vanlig, men ändå helt fantastisk!

Efter den lyckade synundersökningen åkte vi och hämtade hem Viktor och sen blev det sen lunch. Efter det åkte vi iväg på lite dopdagsfika (det är ju Elliots dopdag idag, och Viktors i fredags) och sedan fick boysen åka och köpa födelsedagspresent till lillebror (som givetvis tittade åt ett annat håll hela tiden *fniss*) och sen åkte vi hem för lite lek och middag och ännu mera lek och bus! Även Oliver fick faktiskt hem en kompis ikväll =) Det tyckte vi var extra kul!!!Så kul att se hur de små pluttarna blir så glada av att se varann =)

Idag blev det bestämt att vi får hämta hem lilla Molly på onsdag!
Ska bli sååå kul! Jag frågade om jag skulle hämta hem henne medan de var på förskolan/fritids (det är ju trots allt 22 mil att åka) men Elliot sa:

- Men mamma, det är faktiskt våran katt! Vi vill ju hämta hem henne så klart!!!

Så klart!

Nu sitter Nils i bilen på väg från Härnösand för att sedan åka tillbaka exakt samma väg tidigt tidigt imorgonbitti (?????). Så det blir nog bara en lugn kväll framför tvn =)

Synkoll avklarad


Världens duktigaste Elliot med världens bästa nya glasögon såg MYCKET bättre än tidigare! Hejja lappen! Nu ska vi hämta hem Viktor och sen blir det... Blir det... Blir det... Äh... Vi får se ;)

Nu...

... har Nils kommit fram till Härnösand, jag har lämnat
v ä r l d e n s lyckligaste Viktor på förskolan, en laddad Elliot på fritids och nu sitter jag med en kopp kaffe medan Oliver dansar till RixFm =) Underbart!