söndag 23 augusti 2009

Kojbygge på hög nivå


Idag har det varit full fart med kojbygge och massa massa lek för Elliot och Alva. Viktor fick också vara med på ett hörn, även Molly och Oliver =) Efter att vi ätit våffellunch packade vi ihop familjen och åkte till Smultronstigen för att kalasa hos bästa Casper och Lucas. Casper hade fått såååå mycket lego och världens finaste Blixtentårta! Smått avundsjuka killar kan jag säga att vi hade ;)! När vi kom hem (med två nöjda och galet trötta killar) blev det bara bad och lite film och sedan tidig kväll! Det behövdes =)

Grattis CASPER 4 år!!!!


Idag fyller Casper 4 år, *hipp hipp hurraaa* så idag ska vi kalasa igen!
Det är tätt mellan kalasen i augusti nu för tiden *ler* Samtigt ska vi även passa på att uppvakta lillebror Lucas som fyllde 1 år för 10 dagar sen!

Killarna har köpt presenter för evigheter sen och ät nu laddade som tusan! Det behövdes lite komplettering dock, för att alla skulle vara nöjda *fniss*

Nu har Nils åkt och målat sista varvet på lackhyllan och jag ska börja sy spjälskydd. Killarna sitter fortfarande i pj´s... känns som vi kommer ta det rysligt lugnt fram till kalaset!

Kolla in denna *hihi*

http://www.vk.se/galleri/?gallery=31&image=12481