lördag 8 december 2012

Viktig

Tänker på hur viktigt det är att få känna sig viktig. Särskilt för personer som är viktiga för en själv. Att det faktiskt spelar roll om det spelar nån roll eller inte!

Så glad för att vi får känna oss så viktiga för så många av de viktiga människor vi har omkring oss!

Det behöver man, särskilt när man är barn <3

Julmys

Idag har vi (ÄNTLIGEN) haft besök av bästa Öviksfamiljen (som dessutom blivit liiiite större sen sist- det var då VERKLIGEN på tiden att vi fick ses :) ) och så har vi varit på julmarknad på Gammlia! Riktigt mycket julstämning där i år! Lagom kallt var det dessutom med stora snöflingor som föll från himlen! Mysigt!

Imorgon ska vi julmysa ännu mer, då med m&hultmännen :) ! Det längtar vi till masser!!!!!



Pepparkaksbak

Som jag skrev tidigare gick årets pepparkaksbak av stapeln idag! I dagens paket i kalendern låg nämligen 3 nya pepparkaksformar, vilket var startskottet för ett pepparkaksbakande utan tidigare motsvarighet :)

Vi har alltid bakat pepparkakor, men detta var första året som alla killar själva kunde kavla ut all deg själva och göra egna figurer! Jag brukar tycka att en deg är dryg men i år gick det åt två!!!!

2 timmars bakande med julmusik i bakgrunden, glada och nöjda små nissar och nissor och många fina pepparkakor blev det :)

Ps: Om ni tycker pappanissen ser sammanbiten ut på bilden tillsammans med Elliot, så är det för att han har munnen full av pepparkaksdeg *hihi*