fredag 16 januari 2009

Viktors STORA upptäckt

Vet ni vad som hände när jag skulle byta kalsonger förra morgonen??? Då såg jag nåt STORT i mina kalsonger!!! Det var konstigt för den var MYCKET större än den brukar va! Jag tittade på den jättelänge och sen blev jag tvungen att ropa på mamma:

- Kolla mamma!!!! Kolla vilken stor snopp jag har!!!!

Undrar varför? Kanske för att jag åt så många potatisbullar förra dagen???

Sen innan jag gick till dagis blev jag tvungen att ta av mig overallen precic innan vi skulle gå ut igen och ställa mig framför spegeln! Sen ropade jag till mamma igen:

- Mammaaaa... nu är den lika liten som vanligt!!!!

Vilket trolleri jag kan!!!!!!

Idag har jag shoppat!!!!

Oj men jösses va det kändes länge sen jag var på stan sist! Men idag kom jag mig äntligen ut en sväng... utan barn dessutom!!! Inte vanligt *ler*

Självklart kom jag hem med några påsar med mer eller mindre nödvändiga saker!



Denna lykta fyndade jag på Boom =) Tyckte verkligen sååå mycket om den!!! Och 74.50 var den väl värd??? =)



Superfin var den när jag tände den också! Vet inte riktigt var den ska stå än, så för tillfället står den på matbordet i vardagsrummet!

Sen måste jag bara få visa!!! Min pappa har börjat göra kåsor och jag tycker de är såååå fina! Tycker han borde börja sälja dem, men han är så blygsam av sig =)






Nu har min käre man (OJJJ va konstigt det känns att skriva MAN... än fast vi varit gifta i över 2 år nu) hällt upp lite vin mec samma namn som undertecknad så nu stänger jag datorn för idag!!!



Ha en mysig fredagskväll! Kram Helena