torsdag 26 februari 2009

Nästan som julafton :)


Idag blev det nästan som julafton här för våran snälla morfar kom med 'krya på er' paket till oss! GISSA hur GLADA vi blev!!?? Och så kryade vi på oss direkt :) sen lekte vi HELA dagen :) Nu håller vi tummarna att vi får va friska ett tag!

Mera kaffe!

Jahapp... igår kväll drog det "roliga" igång igen! Vår största kille (som är 5 år) fick 40 graders feber och mindre än en timme senare kontrade mellankillen (som är 3 år) med att få magsjuka
(är det ens MÖJLIGT att två ska bli sjuka exakt SAMTIDIGT???)

Så... jag satt uppe hela natten med stackars V som tillbringade var 15e minut med att stoppa huvudet i hinken... ändå tills det ljusnade ute *tycker synd om*!

När detta pågått i flera timmar lyfte han trött upp huvudet ur hinken och sa:
- mamma... jag tror att jag är sjuk
... tror jag med vännen =)



Så... idag är man lagom pigg igen...


Tur att det finns kaffe

Det går åt en del kaffe här hemma nu för tiden! Jag tror kaffedrickandet började eskalera när jag började på universitetet... sen har det fortsatt på samma linje...


Fast somliga skulle nog säga att jag dricker mjölk med kaffe istället för tvärt om *ler* Så själva kaffemängden kanske inte är så enorm ändå ;)


Hur som helst så ser jag riktigt fram emot att sätta mig med min kaffekopp framför datorn en stund varje dag =) Ofta blir det lite bloggande och självklart den obligatoriska "bloggrundan" men idag fastnade jag däremot på Tradera och lyckades göra några bra, och några mindre bra, inköp =)

Nu ska jag fortsätta sanera huset efter nattens aktivitet... tror jag gjort av med en hel flaska ytdesinfektion här hemma hittills...

Just ja... har gjort färdigt ett kort också... återkommer med det senare ikväll =)

Nu är jag en superhjälte :)



Det är de små sakerna...


När man är sjuk är det inte så kul... Särskilt inte när men varit vaken och kräkts HELA natten! Men GISSA om det blev glada barn som upptäckte ett BREV i brevlådan i morse!!! :) Det var gulliga Casper som skickat ett brev till dem! Perfekt dag för en överraskning :) nu har vi MYCKET gladare barn :) Viktor har inte kräkts sen halv 5 så nu håller vi tummarna att det lugnar sig. Elliot är piggare nu och verkar inte ha LIKA hög feber. Oliver är hur pigg som helst :) Det är tur att NÅN är pigg idag ;)