torsdag 20 november 2008

Busdag hos morfar och Karin

Idag har vi haft en riktig toppendag!!!

När vi skulle till förskolan imorse skuttade vi hela vägen, för då kom vi på att morfar skulle komma och hämta oss idag! Och gissa om vi har lekt och lekt och lekt hemma hos morfar och Karin!?? Vi byggde ett riddarslott med en sjörövarflagga av kartonger. Och så fanns det en brevlåda där man kunde lägga brev till tomten....

När mamma och Oliver hämtade oss somnade vi på en endaste gång i bilen. SÅ mycket hade vi lekt!!! Undrar om morfar också somnade på en gång!???

Imorgon är det sista dagen på förskolan!!! Sen åker vi till Stockholm. Viktor längtar till att åka flygplan för han ska ju bli pilot... eller polis... eller brevbärare!?!? Fast först ska han bli kock. Om jag är brevbärare kan han var min pickarie när jag är sjuk! Det är bra att ha en pickarie för annars kanske inte alla får sina brev!

Vi har också en egen brevlåda... Men den är fortfarande tom *blink blink*

Just nu...


Elliot hjälper Nils att bära in skyltar och stänga på TwoWheels

3månaders dagen!!!!



Idag är det Olivers 3månaders dag *hipphipphurraaa* och det firade vi med ett besök på bvc! Det är ingen liten kille vi har längre!!! 6600gram tung och 63.5 cm lång!!!

Detta kräver en liten jämförelse ;)

Födelse:
Elliot 3945gram, 53cm lång och35cm huvudomfång
Viktor 4255gram, 54cm lång och 37cm huvudomfång
Oliver 3265g, 50cm lång och 35cm huvudomfång

3 månader:
Elliot: 6590gram, 62.3cm lång, 41cm ho
Viktor: 6595gram, 65cm lång, 43cm ho
Oliver: 6600gram, 63.5cm lång, 42.3cm ho

Så... Det är en liten tungviktare vi har ;) Absolut störst viktökning trots den tveksamma starten. Däremot är det lite kul att se att våra små pojkar nästan vägde exakt lika mycket på deras 3månadersdag =) (Dock hade Oliver precis ätit... men ändå ;) )