onsdag 18 mars 2009

Att se på när Oliver ska somna...

... får en osökt att tänka på myran som brottades med ett toy
(är det n som vet vad jag menar??? Är det en sång? Eller en saga kanske? )
Jag kan meddela att matchen slutade ikväll 1-0 till täcket efter en lång och vild fight...

Vetu...


...Jag har gjort så MÅNGA saker idag. Vi har varit ute och lekt, varit på lekterapin, träffat clowner, farfar har varit här, vi har varit hos Elliot... Och så här jag hunnit stoppa huvudet i Olivers gåstol! Så MÅNGA saker jag har hunnit göra :)

Summering...

Idag har varit en... rätt så bra dag ändå!

Elliot åt både frukost och lunch, vi har varit ute och lekt en massa och även hunnit med lekterapin. På eftermiddagen blev magen rätt bubblig och han kräktes ett par gånger. Efter detta ville han självklart inte äta mer så vid 16.30 tiden la han sig och sov en stund (efter starka påtryckningar från "tjatkärringen" ;) )... och det var sååå skönt så han hade nog gärna fortsatt sova hela natten då.

Farfar tittade förbi en liten snabbis och det var jättekul även om E nästan knappt var vaken precis då ;)

När han somnade släppte bubblet lite så nu känns magen mycket mjukare och finare igen. När farfar for bytte vi till pyjamas och E får fortsätta sin goa sömn =)

Vi är alla rätt trötta nu, så det blir en tidig kväll för hela familjen!

Sov gott!

Fortfarande kvar på sjukhuset...

... med min lille E!
Operationen har gått bättre än förväntat och han är en sån kämpe vår lille prins! Vissa dagar är allt toppen, andra jobbigare... men i det stora hela går det bättre än förväntat och vi håller tummarna att vi inte behöver stanna allt för länge...

Hoppas allt är bra med er! Ville bara lämna ett litet livstecken från barnsjukhuset i ett vårigt Stockholm =)


Kramar Helena
Farfar har kommit hit!!!! Vilken lycka!!!

Ute på härlig vårpromenade i Hagaparken :)


Idag är det återigen en bra dag :) Elliot äter och mår bra och vi har varit ute en stor del av dagen i det HÄRLIGA våriga Stockholm :) Nu längtar vi till att farfar KANSKE kommer! Elliot vill visa sin nya keps... Och sin nya mage ;)

Full fart är det i alla fall :)



Lite utelek efter en härlig grötfrukost :)



Äntligen familjefrukost :)



God morgon


I natt har det varit lite uppförsbacke här. Elliot hade jätteont i magen och fick varken i sig mat igår eller ut varken pruttar eller bajs på hela kvällen och natten. Han skulle få dropp och då funkade INGEN av nålarna... Till slut gav de upp för Elliot var sååå trött... Så nu blev han utan vätska förra dygnet. I morse kom allt ÄNTLIGEN ut men idag är han väldigt insjunken och trött... Ligger ju en hel del back... Så nu håller vi tummarna att magen vill fungera som den ska idag! Nu är iaf nils och Elliot på väg upp på föräldravåningen och äta frukost för Elliot längtar SÅ efter havregrynsgröt ;) Här i Stockholm är det SOL så idag ska vi UT :) STOR kram från oss