fredag 24 oktober 2008

Badrummet igen...

Fortsätter att ge er några glimtar från vårt badrum...









Badrummet på övervåningen är det enda som känns riktigt "färdigt" i vårt hus. Det går i vitt och grått med några limrgröna inredningsdetaljer.


De bladiga krukorna är egentligen burkar med lock som jag hittat på Lagerhouse och som fungerar perfekt som en kruka. Det är samma mönster på duschdraperiet, som jag bara ääälskar.
Idag har jag varit på stan och handlat lite tyg och annat till mitt julpyssel så imorgon ska jag sätta igång att sy =)

Tändsticksaskar

Ikväll har jag pysslat några tändsticksaskar, och eftersom jag kommer vilja ha en vit lantlig jul i år så fick askarna gå i vita och ljusa färger.


Nu när jag kommit igång med julpysslet så började jag fundera på hur jag vill att mitt hus ska se ut jul. Det kommer definitivt att gå i vitt i år. Jag har 1000 idéer nu, så imorgon ska jag åka ner på stan ock köpa tyger och tygband och lite annat...

Ha en mysig fredagkväll! Nu ska ja sätta mig i soffan med en kopp te!

FN dagen!

Idag har det varit utställning på förskolan, för det var FN dagen och det betyder att man har utställning.... Då fick vi visa alla fina saker som vi gjort på skapande.

Denna hade Viktor gjort

... och han hade skrivit en saga om den också!

"Det var en gång en trollslända som hette Björklöven. Han var 7 år och bodde där uppe i vinden. Han tyckte mycket om att flyga iväg så fort. Och så kom det en val och en rocka och så flög den till valen och rockan och sa hej då och good bajs och så var sagan slut"

Dessa hade jag, Elliot, gjort!

Visst ser ni att jag gjort hela min familj!!! Pappa är röd, för han är alltid röd. Och så har han pyttesmå händer. Jag vet inte varför.

Hösten- en tid för god mat och hemmamys?



Nu när det det verkligen är höst och regn och rusk ute så är det verkligen en tid för mys och god mat. Själv är jag inne i en period då chevré ligger högst upp på min smaklista! Fick denna underbara bok i present och i den finns det ett fantastiskt recept på en chevrésallad med ruccola, nötter och honung! Det riktigt vattnas i munnen när jag tänker på den.

Igår kväll satt jag, i skenet av stearinljus, och knåpade ihop min första juliga tändsticksask. Jag kan nästan inte tro att det faktiskt, äntligen, bara är 2 månader kvar till jul, så nu kan man faktiskt julpyssla med gott samvete =) Titta gärna in senare idag så ska jag visa hur den blev...

Ha en riktigt bra dag!