lördag 28 mars 2009

Barn på vift

Idag har Elliots mage bökat och stökat hela dagen, men han har ändå varit på bra humör... trots att största delen av dagen spenderats på toan...

Som tur är har vi snälla mor- och farföräldrar som tagit hand om de andra två!!! Oliver fick en härlig sovstund i vagnen med mormor och Peter och Viktor fick en toppendag på gammlia och barnens hus med farmor och farfar! *tack snälla*

Hem kom sedan Viktor glad i hågen med en ny sticksåg och skyddsglasögon (han ska ju bli snickare vet ni väl) och med sjörövarlego till Elliot (som farfar tack och lov byggde ihop innan de åkte hem... Hur hade det annars gått) *ler* Oliver fick en snuttetrasagosedjurskanin som han ägnat eftermiddagen åt att försöka äta upp =)

Här kommer några bilder från igår när mormor och Peter var hos oss =)




Kolla! vi byggde ihop alla byggare bob traktorer!!!!




Ha en härlig lördagskväll! Här blir det Robinson (på samma våning =) )

En låda för te

Nu har färgen torkat så nu kan jag visa er =)

En liten telåda blev det också igår...







Är ju galen i stjärnor också, så det fick bli det på kortsidorna. Har gjort en till variant färdig idag, bilder på den kommer i nästa inlägg =)
Idag är det sol och -2 grader här! Helt underbart! Nu ska vi gå ut en till gång =)
Ha en riktigt härlig lördag!

Jag ses i glasögon...


... I alla fall LITE ;)

Lördag idag...


... Och då jobbar bara pappan 9-16... Hm... Idag vaknade E och hade massa magknip och var väldigt uppblåst. Efter viss övertalning är vi nu ute och leker och nu är det då full fart på honom... Man ser verkligen direkt att han mår bättre när han rör på sig, men det är inte alltid helt lätt att få nån som har jätteont i magen att vilja gå ut och leka! Men nu leker de då och om en stund ska vi gå in och om pyssla lite... Lagom är bäst ;) ha en härlig lördag!