onsdag 19 augusti 2009

Jag kan gå!!!


Etfersom mina brorsor har sagt att man ska kunna gå när man är 1 år så har jag övat hela dagen... och nu kan jag!!! Faktiskt!!! *stolt* Bara det att det går snabbare att krypa... men va fasen... snart springer jag ifrån Viktor! Hejja mig!!!


Idag är det dax...


Idag när killarna kommit hem ska vi packa ihop oss och åka och hämta hem lilla Molly :) Nu har Oliver varit ute och lekt med (läs: oavbrutet slitit av mössan på) Emma hela förmiddagen. Nu ska vi strax gå och hämta bröderna och så ska vi plocka fram alla kattsaker och göra i ordning innan vi åker och hämtar henne. Nils jobbar idag, så vi får se om jag tar med alla boysen t o r till Övik eller om han hinner hem :)

I mitt fönster

Nu har jag precis lämnat mina storkillar på förskola och fritids och sitter med en kaffekopp och tittar på när minstingen sitter på golvet och borstar tänderna!!! Det är det bästa som finns just nu, förutom att klättra förstås! Behöver jag tillägga att dyra leksaker är totalt överflödiga!!!??? Imorgon fyller min lillprins ett år! Det känns magiskt! Då är han ju ingen bäbis längre =)

Nu när det höstas har jag satt lite nya saker i mitt köksfönster! Eftersom jag älskar att tända ljus ( och även tycker att det ser sååå mysigt ut utifrån) blev det nya ljusstakar


(som förresten matchar vår iPal =) )



Var även så less på mina krukor, och ville få in lite färg. Så jag letade fram några gamla plåtburkar och satte ner blommorna i! Blev faktiskt riktigt fint!




Blir lite glad av en färgklick i fönstret! Vattenkannan i bakgrunden är från Ikea =)
Idag ska vi åka och hämta vår nya familjemedlem, en liten kattflicka som heter Molly och är 12 veckor! Ska bli spännande!
Ha en fantastisk dag alla goa ni