torsdag 10 september 2009

Dubbelt så kul


Om man ska vara effektiv, vilket man alltid ska va ;), kan man ju sitta med två datorer samtidigt :) Blogga på en och skriva arbete på en :)

Så ingen missar att vi bytt dag!

Imorgon fyller ju Nils 30år (!!!!), men vi tänkte spara på kalaset till på lördag!
Då är ni som vill jättevälkomna, vi öppnar huset från kl 13 och framåt!!!!

Elliots stora dag!!!



Nu kan vi äntligen berätta!

Elliot har blivit utvald till Min Stora Dag!!!!!

Min stora dag är en stiftelse som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina önskedrömmar! Hur fantastiskt är inte det????!!!

Det är läkare som nominerar barnen och vi anar att det även finns andra drivkrafter bakom nomineringen! Vi saknar verkligen ord.... vi är så tacksamma!!!

Idag fick Elliot träffa två representanter från Min Stora Dag och fick då veta att han ska få önska sig vad han vill och så ska de göra allt de kan för att få hans dröm att gå i uppfyllelse!!!! Först förstod han knappt vad de sa, men när det hade sjunkit in blev han sååå lycklig! Nu har vi en liten strålande stjärna här hemma som vänder och vrider på allt han kan önska sig! Ska bli spännande att se vad han bestämmer sig för! Men gladare kille får man leta efter! =)

Eftersom att de vill att han ska få nåt att se fram emot, ska han få veta vad det är han ska få/få göra redan innan operationen! Känns helt fantastiskt!!!! Tänk att det finns så helt otroliga människor som verkligen uppfattat hans kamp och gjort detta för att uppmuntra honom! Vi kommer verkligen att vara evigt tacksamma!!!!

Här kan ni se lite mer vad Min stora dag är! Och här!