tisdag 14 april 2009

Ok... såhär var det...

Elliot har ju inte mått så bra de senaste dagarna. Magen har "kört" ordentligt och varit väldigt uppblåst. Det har kommit bajs, men antagligen inte så mycket som BORDE ha kommit ut. Lördag och söndag har han inte alls varit sugen på mat, och måndagen(kalasdagen) fick han feber. Idag fortsatte han ha feber, inte ha någon aptit och dessutom kräktes han hela tiden. Efter många om och men fick vi tag i hans doktor på ALBS, fantastiska T, som sa att vi kunde komma ner och ge E vätska och sen ordnade han en tid för att ge en botoxinjektion på torsdag ( vilket alltså gör att musklerna slappnar av...).

Men... dagen efter påsk var det lättare sagt än gjort att få plats på något flyg, vi kollade alla bolag som flyger från umeå, övik, lycksele och skellefteå men allt var knökfullt. Till slut (för att göra en lång historia kort) fick vi helt makalös hjälp av bästa bästa L och hennes snälla mamma att få en plats på väntelistan på flyget och Elliot och Nils kom iväg till Stockholm! Under tiden vi väntade på flygplatsen hann Elliot bli mycket mycket hängigare, så det var verkligen i sista sekunden vi kom iväg... annars hade vi behövt åka in här i Umeå först för att han sen skulle orka med att resa ner till Stockholm!!! Behöver jag säga hur oändligt tacksamma vi är för att de hjälpte oss???!?!?!

I övrigt vet jag inget mer. De blev väl mottagna, skulle försöka få till en infart och uppvätskning under kvällen/natten och sen sova! Nils messade vid halv elva och sa att de hade emlat..sen har jag inte hört nåt mer. Nu tänker jag försöka sova en stund efter att ha haft underbart sällskap av bästa M ikväll (som tyvärr fick sitta en hel del ensam i soffan medan jag tränade trappträning då O vaknat massor och V hostat ut halva lungorna)

Hoppas ni andra redan sover gott! Kram

Snabb uppdatering!

Nu är Nils och Elliot framme på Astrid Lindgrens barnsjukhus och fick ett fantastiskt mottagande! Bästa T hade ordnat så Elliot skulle få en infart i narkos och sedan uppvätskning *andas ut*! Underbart, underbart, underbart!!!! Att för en gångs skull inte behöva kämpa ihjäl sig för nåt!!!!

Planen är uppvätskning och sedan på torsdag ska ha få en botoxinjektion för att musklerna ska slappna av och han lättare ska få ut bajset...

Skriver mer sen när mina andra två sjuka prinsar, förhoppningsvis, har somnat!

Tre sjuka små prinsar...

Idag är det "dålida" (som Elliot sa när han var liten) på Tomtebo.

Elliot har fortfarande feber och jättejobbigt med magen, Oliver har hög feber och är jätteförkyld och Viktor har feber och krupp *tjohoooo* Pappan kör skyttetrafik till Apoteket och mamman delar ut mediciner till höger och vänster som vore hon värsta sjuksköterskan! Fullt upp med andra ord!!!

Tur att vi har kylskåpet fullt med mediciner för alla möjliga tillfällen och tillstånd ;)

Hoppas ni andra har en bättre dag!