söndag 8 februari 2009

Dopdag nummer 2

Idag har det varit min konstigaste dag!!!

Det började redan på morgonen... då hade mamma och pappa ställt en massa bord överallt i hela huset med prassliga dukar på. Det var jättekul!!! Man kunde köra under dem i gåstolen och riva loss bitar från dem *hihi*
Sen drog mamma ut mig i vagnen och sprutade massa snö i ansiktet på mig =( Hon sa att det var snöstorm men jag är helt säker på att det var hon som gjorde det!
Sen åkte vi till nåt som heter kyrka. Det är ett stort hus där ingen bor. För det finns ingen säng. Bara soffor. Och ett badkar! Jag sprattlade jättemycket med benen när min gudmor hällde upp vattnet i den där baljan för jag trodde jag skulle få bada... men man skulle visst bara tvätta håret idag.
Sen undrar jag... Om man ska stå längst fram och alla tittar på en... hur kommer det sig att det bara är gubben i morgonrock som får prata och läsa böcker???? Jag försökte då ta av honom både mikrofonen och boken... men det gick inte.... Sen kom i alla fall min snälla kompis Ida till mig med en bok om en potatis istället... Det var snällt!

Gubben i morgonrock läser en saga för allihopa...

Sen skulle man tydligen tvätta håret...
Här är jag med min snälla gudmor Pia

Pappa och jag...
...åsså jag och mamma också =)

Tack alla ni som var med idag. Både för att ni var med och gjorde den här dagen till en helt fantastisk dag och för alla fantastiska presenter =)
Vet ni hur glad man blir efter en sån dag??? Såhär...
(fast man knappt sovit en blund på hela dagen)