tisdag 9 oktober 2012

Tisdagsfix

Idag tog jag tag i att ringa runt och se till att styra upp med lite försäkringar, medlemsavgifter och sånt vi borde gjort för länge sen! Befriande och enkelt när man väl tar tag i det! Plus att vi sparar några hundralappar varje månad!



Oliver hade en ritstund vit nya skrivbordet!

Dagens roligaste var att få en kalasinbjudning i brevlådan! :)


Ikväll är det scoutpremiär för E, fotboll för V, skattjakt (med batman och spiderman) för O och lilla M fick även hon sin första scoutlektion! Under tiden hamnade mamman i ett TOMT hus!!!!!! (hörde jag nån rita ett kors i taket???). Vet knappt var jag ska börja, men tvättstugan är nig den som ropar högst just nu!

Sen blir det SHF! Yey!!!! :)

Favoritrummet

Det är intressandt att se vad som händer när man gör om lite hemma, för plötsligt upptäcker barnen både nya saker och nya vrår. Oliver har till exempel återupptäckt alla spel i samband med att vi flyttade dem till det nya spelskåpet! Så nu spelas det (eller för all del också leks med spelen) för jämnan!

Allas favoritrum är just nu utan tvekan Mejas rum. Kanske för att det är det nyaste. Eller för att det är väldigt ljust och glatt där inne! 
Hur som helst så leker både liten och stor gärna på samma ställe!

Duplo smakar gott

Och plocka UR saker är det roligaste (om man bara fick koll på hur man SLÄPPTE eländet man får tag i ! Ibland är det prick hopplöst ;P

Karlskoga

Nu har det ju gått några månader sen familjelägret i Karlskoga (för familjer med barn med olika tarmsjukdomar)! Och härom veckan damp denna ner i brevlådan



Nån som känns igen ;P





(Bilder ur Ilcos medlemstidning)