tisdag 7 april 2009

En hektisk dag

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Med undantag av en mysig lunch tillsammans med mormor så har vi inte varit hemma många sekunder idag.

Kort summering:
Vakna, frukost, lämna barnen på förskolan, promenad till barnens hus, handla födelsedagspresenter till Viktor, till Strömpilen och handlade fler presenter, hem och ge Oliver välling i hallen, gick till Tomtebogård och hämtade Elliot på förskolan, gick hem och sövde Oliver, lunch men mormorn, sövde Oliver igen eftersom han vaknade för tidigt, mellis till Elliot, gick och hämtade Viktor, storhandlade på maxi, gav oliver mat och sövde honom samtidigt som middagen stod på spisen, åt middag, bakade muffins till kalaset, nils kom hem och åt, hade familjeråd om barnkalaset (många viktiga beslut fattades), lägga barn, slå in paket, skriva ansökningspapper till förskolan... och nu sjönk vi äntligen ner i soffan... sååå trött!!!

Idag har varit en rätt så bra dag... men riktigt bra blev den först när vi hämtade posten och Elliot fick se det här.... Casper och Lucas underbart gulliga mormor och morfar hade skickat små påskpaket till pojkarna!!!! Huuuur gulligt som helst! Vi blev så innerligt glada!!!


Imorgon smäller det! Viktor blir fyra år! Han lär ligga vaken från 03.15 och vänta på att vi ska komma med paketen *fniss*
Idag har Elliot varit på förskolan på förmiddagen och det var såååå kul så han ville inte alls komma hem när jag skulle hämta honom!!! Mormor kom hit och lunchade med oss *mysigt* och snart ska vi hämta Viktor och åka och köpa glass som han ska få bjuda på på förskolan! Gissa om någon längtar till att fylla 4 år imorgon!!!!

Familjens projektledare säger upp sig!



Härmed säger jag upp mig från jobbet som familjens projektledare. Ett jobb jag aldrig sökt, har någon naturlig fallenhet för eller ens tycker är roligt. Jag har insett att detta bland annat kommer att påverka familjen på följande sätt:

1. Barnen kommer att bära udda kläder, inte ha någon mössa när frosten kommer eller skridskor nästa friluftsdag
2. Inte heller kommer barnen att ha gympapåse med sig eller picknick när så förväntas
3. Den sociala agendan kommer att haverera totalt
4. Det kommer att bli rörigt och lukta illa hemma. Och ingen kommer någonsin att hitta något (för det finns fortsättningsvis ingen att fråga)

Trots detta väljer jag att säga upp mig. Från och med dagens datum har vår familj ingen projektledare. Jag vill gärna på att önska dig, min älskade man, lycka till!
Gunilla Bergensten

Denna boken tänkte jag börja läsa idag, och jag kan bara inte låta bli att fnissa lite när jag läser detta, som står på bokens framsida!!! Ja herregud... tänk om man skulle säga upp sig... hur skulle det bli???? En sak är då säger... några paket eller kalas för sonen som fyller år imorgon skulle det då inte bli *ler*

Här planeras kalas för fullt och lille V är sååå förväntasfull inför att fylla 4 år!!! Ikväll ska det bakas... hoppas på att kunna återkomma och visa vad det blev senare ikväll... (om jag inte misslyckas totalt *hu*)

Några nya betongstjärnor har det också blivit =)











Nu har vi också fått ett vårtecken *fniss* Men här i norr får vi nöja oss arr påskriset slår ut inne *hihi*


Ni missar väl inte att va med och tävla om en skål från Greengate!!!!!

Kram H