söndag 9 augusti 2009

Stackars stackars morfar och Karin



Idag har jag varit och hälsat på hos morfar och Karin. Det är alltid kul hos morfar och Karin. Men idag när vi kom dit fick vi inte komma in så då fick vi äta ute istället. Stackars morfar och Karin som inte fick komma in i sitt hus... Men som tur är har de en soffa ute också. Det var kul för jag gillar ju soffor!!! Fast deras soffa kunde aldrig stå stilla???? Ju mer jag kämpade och tog i desto mer puttades den tillbaka. Tillslut puttade den omkull mig!!!!??? Jäkla sursoffa!!!

De hade också en säng på gräsmattan som Karin hade legat och sovit i mitt i solen??? Den var jättemysig. Man kunde också hoppa i den!!! Det gjorde jag jättelänge! Sen hoppade Viktor i den också. Då blev den platt.

Sen kom farbror Anders. Det var kul, för han är alltid så busig! Men det är också synd om farbror Anders... han fick inte heller komma in och sova i sin säng, han fick sova på spikar istället... så hela ryggen var alldeles prickig.

När jag kom hem somnade jag direkt i min säng utan minsta tjafs! Herregud va det är tur att jag har en säng att sova i... inne! Det är det inte alla som har *tycker synd om*

/ Oliver

Flyttlasset har gått!

Igår gick stora flyttlasset för m och p! Ojj så fint de kommer att få och ojjj så många kaffekalas de kommer att kunna ha *fniss* Igår var vi där hela dagen och pysslade på i nya huset och under tiden hade killarna turen att få vara med morfar och Karin.

I morse började vi dagen med ett morgondopp i sjön. Sen tog jag en cykeltur till Grubbe och fortsatta tömma mammas lägenhet (som för övrigt redan var tom, men alltså nu är ännu tommare *fniss*)

Sedan åkte vi vidare till Backen och bjöds på en härlig grillmiddag hos morfar och Karin. Vi fick grillade fiskspett och det var verkigen sååå gott, så vi rensade alla faten *ler*

Oliver passade på att dricka lite... eller en hel del.... ur deras lilla vattenfall som de har på gården, så nu får vi nog snart en vattenräkning i brevlådan *ler*

Imorgon ska vi åka ner till Övik och uppvakta Lia och få träffa lille Ebbe!!! Vi längtar!!!