måndag 27 oktober 2008

En höstblomma

Det är ju tyvärr så att mina fingrar är allt annat än gröna. Därför får jag försöka mig på att ha väldigt lättskötta blommor hemma! Vad tycker ni om denna höstuppsättning? Älskar ljungen och de små svamparna!!! Denna ska stå utanför ytterdörren!

Så här blev det


Igår satt jag ju och pysslade med min tavla... och när jag nästan var helt färdig tappade jag penseln rakt över tavlan. Naturligtvis hade jag röd färg på den, så allt blev förstört så det är bara att börja om... *suck* Har gjort en skiss idag så om jag inte klantar mig igen ska ja försöka göra den färdig ikväll...
Här får ni i alla fall en liten sneak-a-peak ;)


Nästan som julafton!

Idag har jag varit på Leos lekland med mina kompisar Casper och Thea och våra småsyskon. Det var superkul! Vi fick köpa glass (men säg inget till pappa, för det är en hemlis)! Och så körde jag road- raaaacing =)




Kolla vilka underbart fina ulltossor Oliver fick av Casper och Lucas mormor! Mamma blev såååå glad!

Sedan kom mormor och Tant Helen och hälsade på. Då fick Oliver en jättefin stickad tröja av tant Helen och mamma och pappa en så här fin blomma av mormor för att de fyller 13 år idag.





(Jag trodde blomman var gammal för det växte massa svampar i den. Men det var den inte... Undrar om vi kan göra en svampsoppa av dem??? Kanske att jag kan det när jag blir kock???)

Vet ni...När det har gått 13 år igen då är jag så stor att jag får köra road-raaacing och sen ska jag köpa en bil som går jättesnabbt och köra till mitt hus i Afrika, för det är jättelång bort ;)


Oliver gillade att mysa med mormor =)
Efter middagen lekte våran bäbis i gymmet! Nej vänta... Det är ju Elliot *fniss*


Nu ska vi gå och sova!