torsdag 11 juni 2009

Lika barn leka bäst *fniss*

Jag hade tänkt vila....


... men det där såg ju faktiskt himla kul ut!!!!


..Ok!!! Jag är med!!!!

Kväll igen


Idag har varit en bra dag ! Elliot och Nils har varit på utflykt hela dagen och magen verkar ha skött sig jättebra! Vi andra har varit på supertrevligt föräldrafika :) vi kom först och gick sist ... Nästan i alla fall! Oliver trivdes som fisken i vattnet och tittade inte ens efter mig :) Dock lyckades han få i sig en tårtbit som hade ramlat på golvet... Så nu får vi se hur natten blir... När han fått i sig grädde... GOTT tyckte han då att det var :)

(fiske)LYCKA

Här kommer några bilder från igår, när Viktor var på fisketur med bästa morfar! Har ni sett vilken lycklig kille =)










- Kolla vad jag har fått!!!! Den är jättelång!!!!




Här kan den få nya vänner!!!



Hej då fisken!!!



För han är en liten mört, som har simmat bört!

Skolavslutning

Nu är skolavslutningen avklarad! Självklart med regn i vanlig ordning ;) Men det är ju mysigt ändå! Och de sjöng så fint!



Nu är jag och Oliver hemma och lunchar, sen blir det en tur på maxi för att handla lite mat och sen ska vi tillbaka till förskolan på föräldrafika! Ska bli mysigt... än fast vi saknar Elliot och Nils så mycket att vi nästan bryter ihop =) Fast idag ska de hälsa på tremeningen Saga, hennes mamma Sofia och pappas faster Britta och gå på en 4H gård! Så de har det ganska bra på sitt håll också =) Och kanske kanske kanske kommer de hem imorgon.... Åh va kul det vore!!!!

Bästa morgonen!

Idag är det den bästa morgonen efter den bästa natten efter operationen!!!! Så nu hoppas vi att det även blir den bästa dagen!

Nu håller vi på göra oss i ordning för skolavslutning. Och oj va vi önskade att Elliot och Nils vore hemma... extra mycket idag =(!

Här kommer några bilder från den underbara dagen i Stockholm ( nu när jag äntligen har internet igen!!!!!)


















Ha en härlig dag!!!