onsdag 6 maj 2009

Att bli glad av fina saker

Hej alla goa ni!

Här hemma håller vi på för fullt med att fortsätta vårrensningen! Idag åkte ytterligare saker iväg till nya ägare och än en gång tackar vi blocket och Tradera!!! Så himla himla bra det är att det jag inte längre vill ha/behöver kan någon annan behöva! Verkligen en win-win situation !!!

Igår blev jag ännu mer uppvaktad, då av mina fantastiska svärföräldrar! Tänkte att jag skulle visa en av sakerna jag fick...





En inredningsstege!!! Sååå länge jag har velat ha en sån!!! Är sååå glad! Man (läs jag) blir verkligen så glad av fina saker!!!!
Nu till problemet: Jag vill ha den överallt!!! I vardagsrummet med inredningstidningar, i badrummet med handdukar och i sovrummet (så klart). Den är så fin!!!
Nu ska jag kika in hos er en sväng! Ha en mysig kväll!!!!

Datorn fixad

Nu har underbart snälla Jonas tagit sig an våra datorer *sååå tacksam* så nu kan vi kommunicera med världen igen! *Underbart*

Idag har varit en bra dag! De stora killarna har varit på förskolan nästan hela dagen idag! Gissa om det var (särskilt en) glad kille som kom hem!!??

... och gissa om det var en ännu gladare lillebror som kom och mötte upp i hallen =)

Heeeej.... äntligen!!!!....åååå vad jag har saknat dig!!!!

Alltså det här med hoppgunga...


Idag har jag varit hos min kompis Tuva! Det var jättekul! Vi har inte träffats på jättejättelänge! Vi tuggade lite på hennes leksaker och hon slet lite i min snickisar och jag försökte peta henne i ögat. Sen försökte jag lära henne att krypa och hon försökte visa mig hur man hoppar i en hoppgunga...

Alltså.. jag vet inte... det här med att hoppa... va fasen menar de??? De satte ner mig i en stor tröja som hängde i taket och sen försökte jag gå därifrån men antingen åkte jag bakåt eller så gick jag runt i cirklar... mycket mysko!!??? Tuva stod bredvid i sin gåstol och hoppade ivrigt (självklart för att visa hur jag skulle göra) men jag bara for åt massa olika håll hela tiden och fattade inte alls... ska man inte gå???? Det trodde jag. Så gör mina brorsor i alla fall. Men det var himla kul!



Fick testa Tuvas gåstol också. Den hade massa roliga knappar. De hade de en jätterolig lurvig kudde med svans som sprang omkring där hemma också. Jag jagade den runt runt i huset i gåstolen. Det var kul. Sen sprang kudden upp i trappen och gömde sig... synd!