fredag 3 juli 2009

Tyst och tomt på Tomtebo

... eller... nja... inte tyst kanske... Tess håller ju låda för en hel armé.. men tomt är det verkligen! Världens lyckligaste Viktor har fått åka till Skeppsvik med bästa farfar, så nu är det bara jag och Olli kvar...

Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt! Viktor lekte med Adam hela förmiddagen, efter lunch kom Jöns som han lekte med fram till mellis och sedan lekte han med Leo fram till middagen. Han har då inte tråkigt i alla fall =) Jag fick dessutom uträtta en massa ärenden medan Oliver fick vara med mormor en stund =) Det tyckte han var toppen!!! Jag med =)

I Stockholm verkar det ha varit en helt ok dag för att vara dagen efter dagen efter (nu börjar ni veta hur det brukar vara vid det här laget... ) Han har fått i sig några små små måltider, har lite ont i magen men inte så farligt ändå. Nils sa att han var lite piggare ikväll också, och i natt ska han få TPN så han får lite mer energi!

Majs är toppen


... Och bra en håret :)

God morgon... Eller nåt ;)


Idag blev det sovmorgon på tomtebo :) Härligt! Nu tittar jag och Viktor och Tess på en film en stund och oliver sover. Viktor ska bli hämtad av farfar idag och sen sova över i Skeppsvik. GISSA hur lycklig pojke vi har :) I stockholm är det ganska bra faktiskt. Elliot och nils hade sovit gott och nu var de nere på biblioteket och läste böcker. Elliot har börjat äta lite och det kommer bra med både luft och bajs ur stomin. Frågade Elliot lite idag och han säger att han inte haft några knip eller bubbel efter operationen. Det känns ju bra! Nu ska EDAn sitta till söndag, för den funkar så bra. Idag hade han då stått en stund på benen också... :) Nu ska jag återgå till smurfarna :)