tisdag 2 juni 2009

Puh...

Ikväll är jag så TRÖTT!!! Helt sjukt trött!!! Blir nog en tidig kväll även för mig ikväll... kanske *ler*

Idag har vi varit lediga och mest gått och väntat på att Elliot skulle opereras. Under tiden vi väntade passade vi på att röja upp lite på gården, bära in en massa långa plankor som låg på uppfarten in i garaget, flytta munkstenen från framsidan till baksidan och så röjde jag bort allt "rat" som stått bakom soptunnan. Sen åkte vi och storhandlade på Maxi och sen en tur på Rusta och några andra affärer för att fixa lite smått och gott. Efter det åt vi lunch och sen klippte jag (och Viktor så klart) gräset medan vi (mycket riktigt Eva *fniss*) jagade Oliver som passade på att rycka upp några jordgubbsplantor, äta lite gräs och simma (jag överdriver verkligen inte, han SIMMADE) i sandlådan. Efter det fick vi duscha Oliver, äta mellis och packa picknickväskan och sen bar det iväg på vårgrillning med förskolan. Vi grillade bara korv för att göra det så enkelt som möjligt, och det var tur... för en Oliver i närheten av en eld och ett trädgårdsland samtidigt som man försöker ha koll på maten på elden är ingen lek ;) Barnen uppträdde och sjöng så fint för oss föräldrarna och OJJJ vad vi saknade Elliot =( ... och Nils så klart ;)

Oliver försökte verkligen gräva sig ut under stängslen och avslutade sedan vistelsen med att först simma i sanden och sen rulla ett varv i den.... Gissa hur ren han var sen?

Ikväll fick båda killarna ta sig ett välbehövligt bad, och efter de somnat passade jag på att gå ut och kratta gräsmattan. Nu har jag precis vikt in all tvätt i garderoberna och gått ett varv med moppen på nedervåningen och nu laddar jag för ett avsnitt av Desperate =)

Elliot och Nils har varit nere på lekterapin och nu sover även Elliot och är laddad för imorgon. =)

Vi kör en dubbel :)



Åsså olli :)



Nu är det dax för bad :)



Operationen inställd


Det blir ingen operation idag för Elliot. Den som hade första tiden is dragit ut sååå på tiden så de hinner inte med honom idag. Det var en GLAD Elliot som ringde nyss och sa att han ÄNTLIGEN skulle få äta FRUKOST nu :) Första tiden får han imorgon, typ vid 10 :) Kolla vilken bra hjälp jag har! Varför slutar inte gräset växa när man är själv? :)

Dagen D

Nu är vi vakna alla i familjen runt om i Sverige =)

Elliot har precis gått ner på narkosbedömning och är pigg och glad idag. Operationen blir på eftermiddagen, vi vet ingen tid än.

Viktor är ledig idag och ska leka med sin mamma =) hon behöver en kompis idag ;)! Och så håller vi på fundera över den bästa presenten till Elliot. Det kanske kan lösa sig på ett bra sätt... kanske... vi får se...