måndag 23 mars 2009

Bästa dagen... igen =)

Idag har varit en jättebra dag för hela familjen!

Vi har i princip bott på lekterapin idag. Elliot har spelat dataspel, lekt med nya kompisen Filipos och gjort ett hus till en hel bamsefamilj. Viktor har spelat dataspel, målat en hel monsterfamilj och spelat biljard med nya kompisen Ella.

Oliver har ätit på sina tår, ätit på sina händer, gnagt på tvbänken, ätit på vagnen, tuggat på postis pär... och så har han krockat lite med sin nya kompis Eddie.


Medan pappan vilade med storkillarna har mamman yrat runt lite på gatorna här i Stockholm och börjar så smått få ihop det ;) Idag hittade hon till Solna centrum helt själv (!!!!!!)... däremot hittar hon fortfarande inte ut ur köpcentrumet =/ ... och börjar därmed snart ha kvalificerat sig för att erhålla en ledsagare!!!
Elliot har fått i sig så pass mycket mat och vätska idag att han definitivt inte behöver dropp nu... och magen har skött sig hela dagen. Han börjar bli sååå duktig på gå på toa vår store kille... =)
Nu sover 2 trötta och 1 mindre trött kille. Den som var piggast ikväll var Elliot. Däremot var Viktor heeelt slut och måste nog snart läggas in pga all värk han har i plåstret!!!! Tyvärr slutade inte plåstret göra ont trots att vi tog bort det ikväll. Så nu ligger det i soperna och värker ;) Han har även fått lite ont i armen nu... och i en fot. Stackars stackars liten ;)
Tillägg: Jo, idag är dr Tomas tillbaka! Vi träffade honom i morse och han tyckte nog som oss andra... att Elliot verkar piggare och att det verkar gå åt rätt håll... Sen sa han igen att det kan vara lite upp och ner, men att eftersom Elliot är större nu än sist han opererades så är han också starkare och klarar "nedgångarna" bättre... typ så ;) Ber om ursäkt för missen ;)

Nu är vi på lekterapin :)


... Och har HUR kul som helst :)

Idag...


... Är den vanliga Elliot tillbaka :) Ni vet han som skrapar tallriken och berättar roliga historier. Idag är även dr Tomas tillbaka... Men vi har inte träffat honom än. Idag blir det lekterapin... Men vi får se om Viktor orkar följa med... Han har ju så förtvivlat OMT i sitt plåster idag, så det går nog inte... Kanske bara en LITEN stund ;)