fredag 9 januari 2009

Full fart!!!

Nu har jag börjat få koll på det här med gåstolen!!! Förstod inte först riktigt vad den skulle va bra till, men idag när mamma gick ut i köket för att laga lunch förstod jag.... den är till för att kunna göra bus!!! Så när mamma kom tillbaka in i vardagsrummet hade jag tagit ett stadigt grepp i panelgardinerna och hängde i dem med armarna *fniss* Ni skulle bara se va knövliga jag fick dom att bli!!!!
Sen hann jag också riva ner alla mammas tyger och sygrejjer från bordet och ta ett smakprov på dammsugarslangen!!! Sen fick jag inte gå i gåstolen mer!!! Typiskt mamma!
Hmmmm... vad är det hääär??
Smakaaar.... tjaa... helt ok!!!
Sen undrar jag en sak??? Jag tycker det känns lite oroligt att ligga i vagnen när min mamma går vilse på Mariehem... finns det någon larmknapp för bejbisar som jag kan få ha i min åkpåse??? Eller kan man installera gps i mamma? Eller så kanske hon kan få en löplina som bara räcker runt sjöfruvägen???... Nåt sånt vore toppen =)
Elliot och Viktor har haft en toppendag hos morfar idag. De har bara lekt och lekt. Det var kul. För vet ni att det hade hänt nåt hemskt för Viktor på förskolan idag!!! Det var några tjejjer som går på skolan som hade sagt till Viktor att han var liten!!! Är det nån som hört nåt så fräckt i sitt liv???? Kalla en treåring för liten???? Tur att Elliot hade kommit och hjälpt honom och sagt att de skulle gå därifrån och inte bry sig om vad de sa!
Tänk va glad jag är att jag kommer ha två storebröder som kan ta hand om mig när jag börjar förskolan!!!

Ett hjärta i vitt... med lite svart =)

Som många av er nog vet vid det här laget så älskar jag vitt. Men idag när jag satte mig ner för att sy några filthjärtan kände jag plötsligt en ingivelse att blanda in lite svart också....

Klippte ut två filtbitar efter en mall jag gjort själv



...och med lite svarta inslag blev slutresultatet såhär...







Tyckte de blev rätt fina med lite svarta sömmar, som variation till alla dessa helvita som jag egentligen älskar!!!

Håller nu på med massor av pysselprojekt lite paralellt just nu, så jag kommer nog ha en hel del hemmapysslat att visa den närmaste tiden =)
Kram