lördag 2 maj 2009

Gungpremiär!

Nu när jag lärt mig krypa, lärt mig att sätta mig upp helt själv (!!!!) och lärt mig att ställa mig upp mot saker tyckte mamma och pappa att det var dax att sätta mig i en ny stol. Det var en jätterolig stol som var ute och som rörde på sig. Den rörde på sig så mycket så det killade jättemycket i magen. Jag höll på skratta ihjäl mig. Vilken rolig stol!!!! Jag längtar tills jag får äta lunch i min nya stol *fniss*! Undra hur mamma ska hitta av med skeden???

En ovanligt vanlig dag

Det känns inte som att vi så ofta har, eller tillåter oss att ha, vanliga dagar. Men idag har det varit en sån, vanlig dag!

Efter frukosten gick Nils ut och påtade lite i trädgården medan Viktor cyklade och Oliver sov. Jag och Elliot åkte ner på stan och köpte en ny windstopperfleece till honom på po.p och så gjorde vi en tur till Rusta.

Efter lunchen var vi inne och påtade en stund, Nils hann vila lite medan jag rensade lite i köksskåpen och gjorde lite nytta och sen tog jag en promenad och var "smakråd" och tittade på en lägenhet (läs världens mest fantastiska hus) medan Nils och killarna fick besök av Gustav och Sandra en stund. Som tur var hann jag också träffa dem en liten stund också när jag kom hem =) Det var jättekul!

På kvällen har vi grillat och haft mysigt lördagsmys. En alldeles ovanligt vanlig dag som var väldigt väldigt härlig =)