lördag 4 april 2009

Nu vill vi skriva på datorna

Jämt är det mamma som ska skriva på datorn... nu tycker vi att det är våran tur!!! Inte helt lätt var det, men när vi slog våra kloka huvuden ihop och hjälptes åt så lyckades vi till slut. Nu har vi hela familjen på samma papper. Det kan va bra att ha.






Idag har vi varit en sväng på Strömpilen och sen var vi på kalas hos farbror Gustav. Han bor bara i ett rum. Inte ens hade han ett sovrum????? Vi sa till mamma att kan man väl inte bo??? Stackars farbror Gustav. Men när vi var där såg vi att han hade ballonger i sängen och tårtor på sängbordet... så nu vill vi också bo i bara ett rum. Det verkar toppen!
Elliot var lite uppblåst i magen under förmiddagen och fick sedan superont i magen på kalaset (av gaser) och sen höll det i sig under hela kvällen. Innan han somnade kräktes han dock, och då släppte det värsta, så nu håller vi tummarna att det blir bättre under natten!

En titt på vårt lilla hus!

Först måsta jag börja med och säga att jag är sååå glad för alla gratulationer och söta kommentarer, de värmer verkligen! Jag tycker också att det är fantastiskt roligt att så många vill vara med och tävla!!!!

Idag tänkte jag att ni skulle få en liten titt på vårt lilla hus =)


Detta är alltså vårt hus som ligger på ett relativt nybyggt område. Många barnfamiljer bor i närheten så det finns många kompisar för våra tre små prinsar att leka med vilket är toppen =)

Drömmen skulle vara ett hus bara liiiite utanför stan (bara liiiiite ;) ) där man hade haft möjlighet att ha stall... Men det är en dröm (och den är jag helt ensam om i vår familj *fniss* så det får förbli just en dröm ;) Men trivs gör jag ändå, hur bra som helst =) )

Vi flyttade in för drygt 1 år sen och även om det är ett relativt nytt hus finns det projekt så det räcker ;) Men som sagt... det är ju det som är det roliga... att aldrig vara riktigt färdig (tror dock inte att min man håller med mig*ler*)

Tänkte att ni skulle få se en före- och efterbild på köket, som var det första vi tog tag i (av förklarliga skäl ;) !

Före


Efter

Vi har bara bytt luckor och kakel men det blev stor skillnad! Nu trivs vi i vårt vita kök! =)
Ska visa fler före- och efter bilder här framöver =) Tycker det är såååå kul att se vilken skillnad det blivit!
Tänkte också bara tipsa om några enkla paketdekorationer i betong





Dessa är gjorda i iskubsformer från Ikea (betongen lossnar huuur lätt som helst och man behöver inte ens olja in formen) Sen har jag bara virat snöre runt hjärtat för att få det att sitta fast! Tycker det är så fint att dekorera paket och detta är nåt man kan använda "spillbetong" till när man gjuter... det blir ju ofta lite över =)
Imorgon ska ni få se vad jag pysslat med i helgen och få en titt på vårt påskpynt... men nu ska jag göra en liten bloggrunda och sedan ska vi titta på film!

Ha en härlig lördagskväll! Kram Helena

Förresten... Ni har väl inte missat att vara med och tävla om en underbar skål från Greengate!??