söndag 8 mars 2009

Så lite som behövs...

Nu har det verkligen varit fullspäckade dagar! Roliga dagar. Men fullspäckade!!! Vi har haft jättetrevliga middagar med släkt och vänner både fredag, lördag och söndag och så lite kalasande och utevistelser däremellan. Det har verkligen varit en toppen helg. Men nu är vi trötta... tänk om det vore helg nu *ler*

I lördags passade jag på att ta en lång promenad på förmiddagen i det soliga vårvintervädret! Lyssnat alltid på radio när jag är ute och går och har verkligen sörjt att Rix fm inte längre sänder här där vi bor... det har blivit utbytt mot mix Megapol som jag inte alls gillat... fram till nu!

Gick där i solen och lyssnade på Äntligen helg med Breitholtz och Berg och åååå vilket underbart program. Carina Berg är ju helt makalöst rolig! Gick och småfnissade för mig själv i över en timme och gick med all säkerhet runt med ett fånigt flin hela vägen :) Så... ok... jag kan leva med Mix Megapol! I alla fall på lördagarna ;)

Hemma lyssnar jag på radio i vår fiiina iPal som vi fått av M och P *glad*


Den är sååå fin (tycker jag) och extra bra på sommaren...


... då har den fått hänga med både på altanen och stranden =)

Kvällen spenderar jag i pyjamas tillsammans med Beck =) Det är lagom nivå ;)

Kram

Ett evigt kalasande!

Helgen har verkligen gått i kalasandets tecken!

Intensivt och supertrevligt, så nu är vi alla hur trötta som helst!!! Och mätta ;)

Igår var Saga, Ida, Melvin och Ludvig här och lekte hela kvällen ända tills det blev natt! Då hade vi pyjamasparty med disco och så byggde vi kuddjulgranar! =)

Idag har Elliot varit på Alvas kalas. Då hade råttan tjoffsan tagit allt godis. Sen hittade de godiset i tvättmaskinen (???) och så fick de en liten råtta med sig hem! Elliot fick en grå och jag fick en brun (fast jag inte var med på kalaset). Min ska heta Bruno Lus-Torsten. Han ska all-TID sova i min säng!!! Utom när Oliver har slickat på honom. Då får han sova på badrumsgolvet *grrr*

Sedan har vi firat Johan som nyligen fyllde 30år! Vi fick leka med Johan och Niklas He-man gubbar! Det var hur kul som helst. Man kunde tro att de var superhjältar men de var onda! Ock så kunde de kasta saker!!! Ojjj va vi längtar tills nästa gång vi kommer dit och får fortsätta leken!!!

Men nu är vi trötta... såååå trötta... Det är mycket man ska hinna med innan man ska åka bort. Allt är roligt... men ibland blir det så mycket roligt att det nästan inte blir roligt längre... fast det är roligt! Nu ska vi sova så det roliga vi ska göra imorgon också blir roligt =)