fredag 7 augusti 2009

5 månader senare

Satt och tittade på lite gamla bilder... och visst har man nästan glömt bort hur Elliot såg ut förut! Här är en bild tagen precis innan operationen i mars
Här är en bild 5 månader senare på en 7kg mindre Elliot!
Det är lite skillnad!
Men nu går det bara uppåt och han har redan ökat ett kilo i vikt och energin börjar verkligen komma tillbaka... och det är helt underbart att se att "gamla" Elliot är tillbaka nu... bara i ett lite mindre format =)



Vilken guldgruva!!!!


Oliver har precis upptäckt att det finns en guldgruva på grannarnas uppfart!!!! Lyckan är total! Har nån sett så mycket sten nån gång???? Och alla ryms i munnen!!!!


Små staplande steg



Nu går Oliver några steg i taget, flera gånger varje dag och han är såååå stolt!!!
Och vi med =) ! Han har ju länge klättrat upp och ned för det mesta och även kunnat släppa det han hållit i och stått länge utan stöd och även ställt sig upp utan stöd mitt på golvet.
Men de senaste dagarna har han börjat några steg innan han sedan försiktigt sätter sig ner! Full koll har han vår lillprins. Snart har han nog lärt sig cykla också *fniss*

Första inskolningsveckan avklarad!


Oliver dissar läragåvagnen... nu är det traktor och trehjuling som gäller *ler*

Nu har vi gjort första inskolningsveckan och det har faktiskt gått himla bra. Elliot fick ju möjligheten att få en lite längre och lugnare inskolning eftersom han varit borta ur barngrupp så länge och faktiskt inte har samma fysiska förutsättningar som de andra nu! Det har verkligen varit bra! Denna vecka var de bara tre killar och tre tjejer från hans förskoleklass som började . Ingen som Elliot kände sen innan, men han har lekt mycket särskilt med den ena killen. Nästa vecka kommer fler =)

Under tiden Elliot varit på inskolningen på fritids har Viktor fått vara med Pontus. Idag tog de med sig sina pappor och åkte och fiskade i Täfteå.
Massor med "nappar" hade de fått och två fiskar var hade de fått upp! Kul!

I kväll åkte pappan till Skeppsvik för middag på Herrgården med föräldrar, syskon och deras flickvänner. Vi stannade hemma eftersom Oliver inte klarar att sitta still mer än 30 sekunder och sannolikt skulle medföra att någon i sällskapet skulle få nån typ av stressreaktion... kanske röda utslag... *fniss* I stället tog vi cyklarna efter middagen och cyklade till kärleksviken för ett kvällsdopp! Underbart!!!! Alla badade och det var såååå härligt! Det var tre nöjda killar som somnade på ett kick och en trött mamma har nu sjunkit ner i soffan!

I morgon ska vi bära flyttkartonger och ojjj va kul det ska bli!