lördag 9 maj 2009

Badrum i vårskrud

Idag fick badrummet en ansiktslyftning

Har ju verkligen fastnat för vårens pasteller. Tycker man blir glad =)
Badrummet fick därför bli turkost, med nya handdukar...



... ny badrumsmatta...



... och lite dekorationssand....



... blev det till sist så här!







En ny skylt till badrummet fick det också bli!!!


Det har shoppats en del här de senaste dagarna... så jag tänkte att jag kunde visa lite i taget!!! I nästa inlägg ska ni få en titt in i mitt kök!
Ha en härlig lördagskväll! Kram

Maskletarna

När killarna ätit osannolika mängder med våfflor





... och Pontus stoltserat med att han lärt Oliver säga "grädde" (gä-gä) *fniss* tog de på sig galonisarna och gick ut på maskletarfärd. Mamman stannade lugnt inne och gav Oliver mat och var lugn i vetskapen om att de gick till lekparken..... tills jag tittade ut och de var borta!!! insåg snabbt att jag var skyldig Cecilia ett barn (tur att vi har flera) men efter en tur runt kvarteret hittade jag dem i en grannes trädgårdsland i full färd med maskletandet

Viktor: Hej mamma, det här är Lasse. Vi hjälper honom!

Stolta visade de upp alla maskar de hittat





Jag : Oj, va många maskar ni fångat
Viktor: Men mamma, vi har inte fångat maskarna!!! Vi har räddat dem!!!! *stolt mamma*



Alla dessa maskar räddade de från asfalten och släppte sedan ut på gräsmattan =)

En riktigt bra dag!

Idag har verkligen varit en toppendag för alla i familjen. Medan Elliot och Nils hade sååå kul på simhallen hade Viktor världens roligaste lekdag med Pontus. Sedan hann de även leka alla tre en stund också. När killarna vilade en stund kom mormor och hann leka en stund med Oliver också *kul*

Nu ställer sig Oliver upp mot det mesta utan minsta lilla hjälp och ikväll visade han också att han minsann lärt sig hur man klättrar i trappan. 2 steg upp kom han (vi stod dock bakom och passade honom... ifall) innan vi avbröt äventyret. Sååå stolt var han!!! Imorgon ska vi köpa trappgrind ;)!

Nu har pappan stuckit iväg på whiskeyprovning och jag har sjunkit ner i soffan med lite naturgodis, en cola och SATC filmen =) Härligt!
Idag är Alva och hennes pappa och tittar på fåglar med en kikare. Viktor och Pontus pratade om det på övervåningen och Viktor sa:

- Men... har hon inte så bra syn eller? SER hon inte fåglarna annars... Stackars stackars Alva E =)

Det blir inte alltid som man har tänkt!

I morse chockade alla barn med att sova till 8- 8.30 (!!!!) Nästan så man måste gå och kolla om de andas när de sover så länge *fniss* Särskilt den minsta som gärna vaknat före tuppen på slutet!

Elliots mage var lika liten i morse, vilket är jättekul! Något som var mindre kul var att kalaset som han skulle på idag blev inställt... men men... så är det! Nu leker Viktor och Pontus för fullt på övervåningen och Elliot och Nils tog en tur till simhallen istället (kul att testa utan påsen)

Ikväll ska pappan på whiskeyprovning! Kul!

Ha en härlig dag!