torsdag 23 oktober 2008

Vad önskar du dig i julklapp?

Ja det är väl ingen som någonsin tvivlat på vem av killarna som gillar snabba, och coola, saker??? Men här kommer ytterligare ett bevis...

Så... då behöver vi inte fundera på julklapp till honom mer då ;)

En lugn dag med kaninkalas!

Idag var det en konstig dag! Jag och mamma har varit ensamma hemma hela dagen! Det har aldrig hänt förut! Jag tränade på gymmet en stund. Det går bra tycker jag. Idag tyckte jag att figurerna såg sååå roliga ut. Jag skrattade hur mycket som helst. Då skrattade mamma... och då blev jag så himla glad så jag... rullade över på andra sidan...? Va konstigt det är när det händer sånt. Kanske står det en liten "puttare" bredvid mig som alltid vänder mig åt andra hållet när jag skrattar som mest??? Nästa gång ska jag försöka se vem det är och säga åt honom att sluta upp med det där!

När mina syskon kom hem blev det kalas , för kaninen Jocke fyllde år idag. Det var kul. De lekte gömma nyckeln. Undrar vad en nyckel är?



Pärlat hjärta

Jag har länge funderat över vad jag ska använda mina pärlor till (jag har ett litet lager *ler*). I natt kom jag på att jag ville göra ett dekorationshjärta. Det fick stolt pryda krukan på vår enda levande blomma =)




Bortglömda saker...



Känner ni också att man har så mycket saker liggande som man nästan aldrig använder??? Jag rensade mitt pysselskåp och hittade massa foamstamps som jag aldrig använt!!! Dessutom hittade ja några träramar... Så nu har jag börjat göra en tavla!




Det ska bli en tavla till lilla Tuva. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska fylla ramen med... Jag vitlaserade en obehandlad träram från Ikea. Sen stämplade jag med guldfärg så bara 2/3 av bokstäverna syns. Får fundera lite på vad jag ska fylla den med! Nu ska jag fortsätta med mitt lilla pärlprojekt...

Pyntade tändsticksaskar

Kom precis fram till att det faktiskt inte är så länge kvar till jul
Eftersom jag älskar att tända ljus tycker jag att det är roligt att pynta tändsticksaskarna. Det är även jättebra "gå bort" presenter... när man bara vill ha med sig nåt litet...

Denna använder vi just nu


Har nu satt mig och börjat pyssla med några lite mer "juliga" som ni ska få se så snart de är färdiga !

Bara bus!

Idag när mamma hämtade oss på förskolan så gick vi till äventyrslekparken och lekte en stund. När vi skulle gå hem därifrån skulle mamma hjälpa Viktor med vantarna Då tog jag med mig lillebror och började gå hem själv!



Efter middagen hade vi tydligen blivit smutsiga allihopa så då fick vi bada! När vi fick veta att Oliver också skulle bada tänkte vi att vi kunde bada alla tre i hans balja, men hur vi än gjorde så kunde inte både vi och vattnet rymmas i baljan. Synd! Då badade jag och Viktor i badkaret istället! Då rymdes Oliver i baljan!




När Oliver badat färdigt passade vi på att leka. Först lekte vi "helahavetibadkaretstormarsåhelabadrummetblirplaskblött" leken! När vi var klara med den leken lekte vi "slamsaochskrikasåhögtvikanfördetärsåkulnärdetekaribadrummet" leken. Jag tror det är första gången pappa har kommit och sagt:
- Nu får ni inte leva om så mycket, för nu ska jag dammsuga!??!