onsdag 19 november 2008

Tapeterna är uppe!

Idag har vi varit på förskolan och lekt massa. Det var kul!!! Jag (läs Viktor) hade ju inte varit där på en hel vecka!! När mamma kom och hämtade oss lekte jag och Jesper att vi var Hulk-gren och Björklöven! Jag var Hulk-gren för jag har ju en grön overall och Hulk-gren blir ju grön när han är arg. Jesper var Björklöven för hans overall är ljusgrön. Sen brottades vi för vi var jättestarka!!!


När vi kom hem hade morfar varit här och satt upp reparationstapeter färdigt i hela det nya rummet och ikväll har mamma och pappa börjat måla. Så snart är faktiskt rummet klart!
*tjohoo*

Testar att blogga från mobilen!


Nu inför sjukhusvistelsen ska vi testa om vi kan blogga från mobilen. Så detta är ett test (är ute på prommis med vagnen nu) Hoppas det funkar :)

Nu är det dax...

Nu har vi fått en kallelse till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Så på måndag morgon sätter sig hela familjen på ett plan till Stockholm och på tisdag ska Elliot opereras! Då ska de försöka koppla ihop allt igen och ta bort påsen. Det blir samma läkare som förut, men ett annat sjukhus!

Det var lite kort om tid att förbereda sig... men samtidigt också kort tid att hinna gruva sig! Så nu får alla bara hjälpa oss att hålla tummarna!!!