onsdag 16 maj 2012

Världens största hjärta!

Igår var det loppis på Viktors skola! Vi har fått skänka saker vi inte behöver, barnen säljer och pengarna går till barnen i Afrika! En toppenide tycker jag! Alla blir verkligen vinnare!

Igår var vi där och handlade av Viktor när det var hans tur att sälja! Han hade också med sig egna pengar att handla för. En röd vas hade han lagt undan sedan morgonen, för han tyckte den var sååå fin. Även ett gosedjur han så gärna vill ge Elliot (en liten mus som höll ett hjärta som det stod I love you på). Han handlade också ett halsband han ville ha på Mejas dop, ett läderarmband till pappan, en ljuslykta till mamman, ett findusgosedjur till Oliver och en Nasse till Meja <3 För sina egna pengar!

Innan vi skulle gå hem stod jag och pratade med hans fröken och ser i ögonvrån hur han står och kollar igenom högen ned bäbiskläder och väljer ut en lilarandig tröja som han sedan gav till Meja

'jag ville hitta nån tröja till Meja som såg lagom stor ut och den här tyckte jag va fin'

Mamman stod där med tårar i ögonen... Min fina fina kille <3

Och gissa hur glad och stolt han var när vi kom hem och han fick ge alla presenter!!!!









85:- spenderade han på loppisen. 15:- på något till sig själv! Och nöjdast och gladast i hela världen över presenterna han fick ge oss!

Alldeles varm i hjärtat blir man!

Helena