söndag 12 juli 2009

Sommarpyssel till barnrum

Nu gör jag ett inlägg ändå, trots mitt bloggsommarlov =)!

Några härliga veckor med sol har vi hunnit få, dock har vi inte hunnit njuta av det så mycket som man hade velat, eftersom vår äldsta lillprins åkt in och ut på sjukhus hela sommaren fram till nu.


Är fortfarande kvar på Astrid Lindgrens barnsjukhus, men håller tummarna att vi får åka hem närmsta dagarna.

Har dock passat på att göra ett av mina pysselprojekt här på sjukhuset. Ska börja fixa iordning i lille Os rum snart, och kom på att jag kunde göra en egen "wallie" Det blev en uggla!










Hade tänkt att den skulle få sitta på en gren ovanför O´s säng... får se hur det blir =) Kul var det i alla fall! Kul att kunna roa sig med nåt!


Fortsätt njuta av sommaren! Massor med kramar



Kan SJÄLV!






En så himla mysig dag...

Idag har vi bara varit på sjukhuset hela dagen! Det har varit en supermysig dag verkligen! Vi hade ju samlat på oss en massa pyssel från lekis inför helgen, så idag har det pysslats och ritats och grejats. Det slutgiltiga resultatet blev bland annat annat en borg till Turtles!


Vi fick också besök idag *skuttar* ! Tuvas mormor Annika och Olivers gudmors gudmor Li kom och hälsade på oss!!! Det var verkligen sååå mysigt att de kom och hälsade på oss *glad*!!!! Det blev lite pyssel och prat och lek med Turtles och bilar =) Sköterskan kikade in och var nog tvungen att försäkra sig om att det verkligen var turtles som ropade på hjälp, och inte Elliot *fniss*
Imorgon är det måndag igen, då får vi se hur det blir... om de tycker vi kan åka hem! Det tycker nog vi! Det kanske blir på tisdag... vi brukar ju åka hem på tisdagar =)
Nu blir det lite lek, sen ska vi ha myskväll och låtsas att det är lördag och äta massor med godis som vi fått idag =) Härligt!!!